Tuesday, May 31, 2016

Παλαιόκαστρο Σερρών: Έβγαλε τα μάτια των κουταβιών με σύρμα και ο ιδιοκτήτης των ζώων τον κάλυψε!

Ο Φιλοζωικός όμιλος Σερρών το Σάββατο το απόγευμα δημοσίευσε στην σελίδα του στο Facebook την παρακάτω καταγγελία:
<< Συμβαίνει τώρα! Μάρτυρες σε μια από τις πιο απαίσιες εγκληματικές ενέργειες που μας έχουν ποτέ καταγγείλει γίναμε σήμερα όταν ενημερωθήκαμε πως ο Ι. Κ. ετών 65, κάτοικος Παλαιοκάστρου Σερρών βασάνισε, μέχρι θανάτου δύο κουτάβια 4 μηνών, τους έβγαλε τα μάτια με σύρμα όσο ήταν ζωντανά και τα έσυρε μέχρι τον ιδιοκτήτη τους Χ. Μ. κάτοικο επίσης του ίδιου χωριού για να τα τιμωρήσει επειδή του κυνήγησαν τα κοτόπουλα του!
Το ιδιαίτερα ειδεχθές περιστατικό καταγγέλθηκε απο χθες στο ΑΤ περιφέρειας Σερρών, χρειάστηκε όμως η μετάβαση των μελών του συλλόγου στο χωριό σήμερα για να αποσπάσουμε και το όνομα του δράστη και να βρούμε το σημείο που πετάχτηκαν τα δύο κουτάβια το ένα από τα οποία ζούσε ακόμη!!
Απο τον ΦΟΣ και την Ομοσπονδία θα γίνει μήνυση κατά του δράστη για βασανισμό κσι θανάτωση ζώων αλλά και του ιδιοκτήτη των ζώων για υπόθαλψη εγκληματία. Θα γίνει επίσης αναφορά στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κατά των δύο αστυνομικών που δεν ενήργησαν όταν κλήθηκαν εχθές στο αποτρόπαιο αυτό περιστατικό ως όφειλαν και γύρισαν πίσω αφήνοντας το ένα ζώο να ψυχοραγεί και το δράστη ελεύθερο!!!
Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σας ενημερώνουμε ότι ο άνθρωπος που κρατάει το κουτάβι είναι αυτός που μπήκε στην κύτη του ρέματος για να βγάλει τα κουτάβια!!!!!!!! και μας βοήθησε να πάμε το ζώο στον κτηνίατρο. Εμείς οι γυναίκες δεν θα μπορούσαμε να κατέβουμε εκεί αν δεν ήταν μαζί μας. Είναι ο πιο δραστήριος άνθρωπος, το στήριγμα του συλλόγου μας σε όλες τις κρίσιμες φάσεις. Πήγε στον γιατρό μετά απο ώρες γιατί κόντεψε να βγει και το δικό του μάτι απο ένα κλαδί που μπήκε μέσα. Μόνο μπράβο αξίζει να του πείτε. >>
Irene

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

2 comments:

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.