Tuesday, May 3, 2016

Πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σερρών

Την Κυριακή, στις  24 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε η 2η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Σερρών.  Στη συνδιάσκεψη πήραν μέρος 195 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από όλους τους Δήμου του Νομού.
Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης πραγματοποιήθηκαν σε μια κρίσιμη στιγμή για την πορεία της χώρας. Οι αντιπρόσωποι της Συνδιάσκεψης εκτίμησαν ότι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα ανοίξει το δρόμο για την πολιτική σταθεροποίηση και την σταδιακή ανάπτυξη της χώρας με στόχο την απαλλαγή της από το καθεστώς της Επιτροπείας Ταυτόχρονα οι αντιπρόσωποι επιβεβαίωσαν ότι το στρατηγικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε ισχύ, που αφορά στην καταπολέμηση της ενεργείας, στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας  και στην αειφόρο ανάπτυξη της οικονομίας.
Ύστερα από γόνιμη  και ουσιαστική συζήτηση, οι αντιπρόσωποι της 2ης Συνδιάσκεψης ενέκριναν κατά πλειοψηφία την έκθεση δράσης της απερχόμενης  Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών καθώς και το Πρόγραμμα δράσης  για την διετία 2016-2017.

Οι αντιπρόσωποι επιβεβαίωσαν τον στόχο για την ανάπτυξη και η διεύρυνση του Κόμματος με την εγγραφή νέων μελών, ως συστατικό στοιχείο για την εδραίωσή του στη συνείδηση των ανθρώπων της εργασίας, της επιστήμης και του πολιτισμού. Το κίνημα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς έχει μπολιαστεί με πολλές κοινωνικές ομάδες, έχει ενσωματώσει πολλά νέα στοιχεία, θετικά και αρνητικά, εκφράζει ευρύτερα κοινωνικά στρώματα των εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, εν γένει των μισθωτών, της νεολαίας και των συνταξιούχων. Κατά συνέπεια χρειάζονται άμεσα νέες επεξεργασίες για την στόχο-προσήλωσή  του  και την εμπέδωσή του στον Κοινωνικό Αριστερό Ριζοσπαστισμό, για το σκοπό αυτό η νέα Νομαρχιακής Επιτροπή θα προχωρήσει σε μια σειρά από πρωτοβουλίες.
Η Συνδιάσκεψη εξέλεξε  τη νέα  Νομαρχιακή Επιτροπή  η οποία θα απαρτίζεται από 15 σ συντρόφισσες και συντρόφους τις/τους (με αλφαβητική σειρά):

1.     Αγγελακόπουλο  Δημήτρη
2.     Δεμερτζή Μιχάλη
3.     Καμαριάννη Ηλία
4.     Καρτερό Μιχάλη
5.     Καφετζή Συμεών
6.   Κοτρώνη Παναγιώτη
7.     Κυριακίδη Γιάννη
8.     Πλάδα Αγαθή

9.     Ράπτη Μάκη
10.  Ρατκίδου Φωτεινή
11.   Σαββίδου Ιορδάνα
12.  Σεβασλίδη Θεόδωρο
13.  Σταμπουλή Αφροδίτη
14.   Τάπα Δημήτρη
15.   Χαλκιά Γεωργία

Από τα 15 μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, τα  εννέα (9) εκλέγονται για πρώτη φορά. 

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.