Monday, February 27, 2017

Γ. Βαρεμένος: "Να υλοποιηθεί, επιτέλους, το πρόγραμμα μετεγκατάστασης των προσφύγων"

Την ανάγκη να κατανεμηθούν αναλογικά η ευθύνη και το βάρος της διαχείρισης του Προσφυγικού υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, παρεμβαίνοντας στη σχετική συζήτηση στο πλαίσιο της χειμερινής συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, που συνέρχεται αυτές τις μέρες στη Βιέννη.
Ο Γιώργος Βαρεμένος κάλεσε τον ΟΑΣΕ να εμπλακεί περισσότερο στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος πιέζοντας τις κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση προκειμένου να λειτουργήσει το πρόγραμμα της μετεγκατάστασης. «Πρέπει επιτέλους να υπάρξει συνέπεια λόγων και έργων», τόνισε, «πρέπει να πάψουν ορισμένες χώρες να εκφράζουν τη λύπη τους για τα βάσανα των προσφύγων, αλλά να αρνούνται την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει για την αντιμετώπιση του προβλήματος στη βάση της αναλογικής κατανομής του βάρους και της ευθύνης».

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.