Friday, April 28, 2017

Κύπελλο Ελλάδας: Το Σάββατο 6 Μαΐου ο μεγάλος τελικός

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΕΔΡΑ
Το μεθεπόμενο Σάββατο 6 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η σέντρα θα γίνει στις 8:30μμ ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η έδρα του τελικού που πιθανώς να γίνει στην περιφέρεια.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων 2017 στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαϊου και ώρα 20:30.
Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, νικώντας 4-0 στο γήπεδο Τούμπας και ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα, ενώ η ΑΕΚ προκρίθηκε, παρότι ηττήθηκε στη ρεβάνς από τον Ολυμπιακό με 1-0, χάρη στη νίκη της στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 2-1.
Στo πλαίσιο του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν δράσεις για την ανάδειξη του έργου που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός της χώρας μας».

Πηγήsentragoal.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.