Friday, August 4, 2017

Εύκολη νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ολιμπίκ Ντονέτσκ

Νίκησε με 2-0 στην Τούμπα
Παρουσία στα πλέι οφ του Europa League θα έχει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε στην Τούμπα, στη ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, επί της Ολιμπίκ Ντόνετσκ με 2-0 (σ.σ. 1-1 το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία) και έδωσε συνέχεια στη φετινή ευρωπαϊκή διαδρομή του.

Η εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ρόμπερτ Μακ στο 24’ και η μακρινή «βολίδα» του Γκόικο Τσίμιροτ στο 45’, έδωσαν τα γκολ που καθόρισαν την έκβαση του αγώνα, με τον Σλοβάκο να είναι συνολικά περισσότερο δραστήριος για τους «ασπρόμαυρους» στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο, πέρα από τα δύο τέρματα, έλειψαν οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα γκολ του στο 53’ , ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όμως, από το ύψος του πέναλτι (μετά από γύρισμα του Τζάλμα Κάμπος από τα δεξιά), μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Ολιμπίκ, έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ευκαιρίες σπατάλησαν στο 63’ ο Μακ, στο 85’ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και στο 90’ ο Δημήτρης Πέλκας, με τους Ουκρανούς να προσπαθούν να απειλήσουν, ως επί το πλείστον, με μακρινά σουτ, με αυτά από τον Μόχα στο 87’ και τον Λούκατσιουκ στο 90’+, να ανησυχούν πιο πολύ τον Ροντρίγκο Ρέι.

*Κλειστή ήταν η θύρα 4Α της Τούμπας, λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την ΟΥΕΦΑ για συμπεριφορά οπαδών της ομάδας στην αναμέτρηση με τη Σάλκε την περασμένη περίοδο. Πανό κατά του ρατσισμού κάλυπτε τις άδειες κερκίδες στο χώρο

* Ολιγόλεπτη διακοπή υπήρξε στο 29 λεπτό της αναμέτρησης από τον διαιτητή, για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας

Διαιτητής: Στογιάνοφ (Βουλγαρία)

Κίτρινες: Λέοβατς - Νιεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Κραβτσένκο

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς):
 Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Πρίγιοβιτς, Κάμπος (81’ Πέλκας), Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66’ Ενρίκε), Μακ, Βαρέλα, Κάνιας (λ. τρ. 72’ Σάκχοφ).

ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Ρομάν Σανζάρ):
 Μαχράτζε, Λούκατσιουκ (46’ Μιχούνοφ), Κραβτσένκο, Μόχα, Σαμπάνοφ, Σεστάκοφ, Μπιλένκι (71’ Μικάλοφ), Νιεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Κομούτοφ (60’ Σοντέϊ), Μπογκντάνοφ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγήsports.in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.