Monday, May 11, 2015

Γεώργιος Γεωργαντάς: ΚΕΔΕ - 2η ΠΡΟΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΞΑΝΘΗ Ν.Δ. 9.5.2015


Εμφάνιση georgantas_kede.jpg

Ανακοίνωση
Από το Πολιτικό Γραφείο του  Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με την ιδιότητά του ως Τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. παρέστη την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)  στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής . Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου παρέστη   ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Αντώνης Σαμαράς  ο οποίος μίλησε στους συνέδρους για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σημερινή οικονομική συγκυρία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας  ο κ. Γεωργαντάς  παρακολούθησε τη συνέχεια των εργασιών του συνεδρίου στη διάρκεια των οποίων μίλησε ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος .
Εμφάνιση janthi_`.jpg

Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 ο Βουλευτής  ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς  παρέστη στην 2η Προσυνδιάσκεψη  της Νέας Δημοκρατίας  με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Νέα Οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα» που πραγματοποιήθηκε  στην Ξάνθη. Ο κ. Γεωργαντάς στην ομιλία του παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών . Επισήμανε επίσης ότι την επιτυχημένη προσπάθεια των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέτει σε κίνδυνο η αντισυνταγματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη δέσμευση των αποθεματικών τους.
Εμφάνιση janthi_2.jpg


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.