Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Απάντηση του Πρόεδρου της ΠΟΠΣΜ κ.Γεωργίου Τάτσιου στον κ.Τζανακόπουλο


Κύριε Τζανακόπουλε, σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ, ασχοληθήκατε αναλυτικά με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, αλλά με τρόπο που δεν θυμίζει το δημοκρατικό πολίτευμα, που επανειλημμένως επικαλείστε.
Μας αποκαλέσατε, μορφώματα, ακραίους, ότι λειτουργούμε με έναν ακραίο τρόπο, ότι δεν εκφράζουμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, κι ότι εντέλει σας είναι αδιάφορος ο τρόπος που τοποθετούμαστε!


Ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, εκφράζετε την κυβέρνηση. Κι απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, ονομάζετε νόμιμα συντεταγμένους πολιτιστικούς συλλόγους και την ομοσπονδία τους, που εγώ εκπροσωπώ, μορφώματα. Επειδή προσφύγαμε στην δικαιοσύνη.
Άραγε το Ουράνιο Τόξο, πώς το αποκαλείτε; Το φρεσκοεμφανισθέν αυτονομιστικό σωματείο «αδελφότητα ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος»;
Εμείς οι έλληνες είμαστε μορφώματα κατά την κυβερνητική σας άποψη; επειδή τολμήσαμε το επιβαλλόμενο σε μία δημοκρατία, την προσφυγή στην δικαιοσύνη;
Και όσοι επιδιώκουν με τρόπους νομιμοφανείς τον διαμελισμό της Ελλάδας, όπως οι ανωτέρω αξιότιμοι συνομιλητές σας, είναι κατά την γνώμη σας λαογραφικά σωματεία; Αποτελούν κατά την γνώμη σας πολύχρωμη πολιτιστική κι εθνοτική έκφραση; Συνιστούν απλώς έκφραση πολυπολιτισμικότητας; Ή μήπως ελεύθερη δυνατότητα αυτοπροσδιορισμού και τελικά μπορεί κι αυτοδιάθεσης; Ή, στην πραγματικότητα είναι εγκάθετοι ξένου κράτους που επιδιώκουν τον διαμελισμό της πατρίδας μας;
Ονομάζετε ακραίους εμάς, επειδή απλώς αγαπάμε την πατρίδα μας και την υπερασπιζόμαστε με νόμιμους τρόπους. Είπατε ότι λειτουργούμε με ακραίους τρόπους επειδή προσφύγαμε στην δικαιοσύνη, για συγκεκριμένο ποινικό αδίκημα που διέπραξε ο υπουργός σας. Είναι ακραίο να προσφεύγει κάποιος στην δικαιοσύνη;
 Σίγουρα έχετε υπόψιν σας, το άρθρο 120 του Συντάγματος, που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κυβερνητικός του εταίρος επικαλείτο συνεχώς όσο ευρίσκονταν στην αντιπολίτευση. Με όλα τα μέσα, μας λέγατε τότε, να υπερασπιστούμε, ο ελληνικός λαός το Σύνταγμα. Ή πλέον θεωρείτε πολύ ακραίο και το Σύνταγμα;
Ως προς το πόσους εκφράζουμε, θα σας αρκούσε να συγκρίνετε, το πλήθος των συγκεντρωμένων στα συλλαλητήρια με τις κομματικές συγκεντρώσεις των πολιτικών κομμάτων προεκλογικά και να κάνετε την αναγωγή στα ποσοστά που πήραν τα κόμματα αυτά στις εκλογές, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείτε. Εάν και πάλι έχετε αμφιβολία, μπορείτε κι επιβάλλεται να καταφύγετε σε επίσημη ερώτηση για το πόσους εκφράζουμε ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, που σας ζητάμε εξαρχής, ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. Συντριπτική θα είναι η απάντηση.
Εσείς όμως υποδυθήκατε ότι δεν καταλαβαίνετε πόσοι είμαστε, δεν καταλαβαίνετε πόσο δίκαιο και δημοκρατικό είναι το αίτημά μας, δεν καταλαβαίνετε πόσο σοβαρό για τον ελληνισμό διαχρονικά και πόσο επικίνδυνο είναι το ζήτημα που συζητάμε. Και διαλέξατε να χρησιμοποιήσετε, μία ξύλινη και παραπλανητική γλώσσα, οργουελικής και γκαιμπελικής εμπνεύσεως και τεχνικής, για να μας υποτιμήσετε, να μας συκοφαντήσετε, και τελικά να ισχυριστείτε, ότι δεν είστε υπόχρεος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ κι εννοείται καμιάς απάντησης στα ουσιαστικά ζητήματα που σας έθεσε η μήνυσή μας.
Η συμπεριφορά αυτή δεν είναι ανεκτή! Αν εννοείτε να συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι ζούμε σε δημοκρατία.

3 σχόλια:

 1. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΖΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς κ.Τάτσιε η πατρίδα μας έχει εμπλακεί από ανθρώπους ακαλλιέργητους, αμουσους, ανιστόρητους για να μη χρησιμοποιήσω βαρύτερες εκφράσεις. Ανεκαθεν ως δημοκρατικοί πολίτες κάνουμε υπομονή μέχρι να εξαφανιστούν. Υποβολή της μηνύσεως σας είμαι βέβαιος πως εκφράζει άπαντες τους Ελληνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά είναι καλά νέα από την εταιρεία LendingTree inc, προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων για να ικανοποιήσετε τις επιθυμητές επιθυμίες σας. Είτε πρόκειται για δάνειο για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, να αγοράσετε ένα σπίτι, να αγοράσετε νέα μηχανήματα ή να εκκαθαρίσετε τα χρέη σας. Χαίρομαι που η LendingTree η πιο αξιόπιστη εταιρία δανείου στο διαδίκτυο είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο (lendingtreegroupinc@gmail.com).

   Μείζονες ή απροσδόκητες δαπάνες μπορούν να γλιστρήσουν επάνω σε κανέναν. Η λήψη ενός προσωπικού δανείου για απροσδόκητες οικονομικές δυσκολίες μπορεί να είναι δύσκολη, ακόμη και χωρίς κακή πίστωση που σας βαραίνει. Πού μπορείτε να πάτε όταν χρειάζεστε δάνειο στην Ελλάδα, την Πολωνία και την Ολλανδία; Η απάντηση είναι η εταιρεία δανεισμού LendingTree, μέσω (lendingtreegroupinc@gmail.com).

   Όταν οι απροσδόκητες δαπάνες βροχής στην παρέλαση σας, αφήστε το LendingTree inc να σας βοηθήσει να βρείτε κάλυψη. Ένα προσωπικό δάνειο μπορεί να είναι η λύση για να σας κρατήσει από το να είναι συγκλονισμένοι όταν αρχίζουν να συσσωρεύονται τα έξοδα της καθημερινής ζωής. Αλλά όταν έχετε κάποια αρνητικά στοιχεία στην πίστωσή σας, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το προϊόν δανείου που χρειάζεστε.

   Η λήψη ενός δανείου μέσω του LendingTree inc είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Είτε πρόκειται για προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή γρήγορο δάνειο, ο στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο ηλεκτρονικό δάνειο στην αγορά. Ο λόγος που παίρνετε ένα δάνειο εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Δεν σας ζητάμε να μας πείτε τη ζωή σας, αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ό, τι θέλετε.


   Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω.

   Email: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
   Email: (lending-tree@outlook.com)
   Ιστοσελίδα: www.lendingtree.com
   WhatsApp: +1 (213) 419 2419

   Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

   Διαγραφή

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.