Friday, October 9, 2015

Ο Μάρκος Μπόλαρης στον εορτασμό για την απελευθέρωση της Κοζάνης από τον Τουρκικό ζυγό

Ο  Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, θα παραβρεθεί στον εορτασμό για την 103η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό.
Στo πλαίσιο των εκδηλώσεων στις 10:30 θα παραστεί στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κοζάνης.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί:
·        Στις 13:00 τον Βελβεντό Κοζάνης για συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια του Αγροτικόύ Συνεταιρισμόυ Οργάνωσης Παραγωγών (Α.Σ.Ο.Π.) Βελβεντού ΔΗΜΗΤΡΑ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επεξεργασίας Οπωροκηπευτικών Βελβεντού Κοζάνης (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού)
·        Στις 16:30 τον Δήμο Βέροιας

·        Στις 17:00 τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βέροιας Venus Growers, την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη ΑΛΜΕ ΑΕ για συνεργασία με τα Διοικητικά Συμβούλια  και  σύσκεψη με ομάδες παραγωγών

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.