Wednesday, September 2, 2020

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Το επόμενο διάστημα η μυρωδιά της πίσσας και της ασφάλτου θα είναι πολύ έντονη στον Δήμο Σερρών!

Ανάρτηση στο FB του δημάρχου Σερρών κ. Αλεξάνδρου Χρυσάφη


Ξεκίνησε και υλοποιείται ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων συνολικού μήκους 23 χιλιομέτρων και συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ.ευρώ στην Πόλη και στα Χωριά!
Επιτέλους οι Σερραίοι θα έχουν τους δρόμους που πρέπει!!
Είχα την ευκαιρία, σήμερα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Έργων Giorgos Nyktopatis να επιθεωρησουμε τις εργασίες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στην περιοχή της Σιγής.



Η ταλαιπωρία των κατοίκων και επαγγελματιών της Εθνικής Αντιστάσεως αλλά και όλων των Σερραίων πολιτών επιτέλους παίρνει τέλος.
Η ασφαλτόστρωση ολοκληρώνεται και την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου παραδίδεται στο σύνολό του στην κυκλοφορία ένας νευραλγικός δρόμος που παρέμενε κλειστός επί μήνες χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου. Πρόκειται για ένα έργο που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή με την κατασκευή του αγωγού ομβρίων υδάτων της ΔΕΥΑΣ και πέρασε από χίλια κύματα εξαιτίας των αρχαιολογικών ευρημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ αποφάσισε την απαλλαγή όλων των επιχειρηματιών στην οδό Εθνικής Αντίστασης από την καταβολή λογαριασμών νερού για τέσσερις μήνες, λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστησαν και της δραματικής μείωσης του τζίρου τους,
Στην περιοχή της Σιγής, ασφαλτοστρώνεται τμήμα 110 μέτρων της οδού Καντά και το επόμενο διάστημα αρχίζει από την ΔΕΥΑΣ το έργο κατασκευής του δικτύου ομβρίων οπότε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα έχουν ασφαλτοστρωθεί από τον Δήμο δρόμοι συνολικού μήκους 8,5 χλμ στην περιοχή, έργο συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1,5 εκατ.ευρώ.







No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.