Monday, January 17, 2022

Δήμος Σιντικής – Ανασκόπηση 2021. Οι αιρετοί άρχοντες απαντούν στο Χρήστο Κατσαρό

Πρώτος είχαμε την τιμή να μας μιλήσει ο Δήμαρχος ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για την πανδημία του κορωνοϊού και τις απώλειες που υπήρξαν.

Στη συνέχεια ο κύριος Λούγγος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, Δημοτική Συνεργασία Πολίτων, θεώρησε πως ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά από πλευράς αντιπολίτευσης τόσο γιατί η φωνή της κατάφερε να αυξήσει περίπου στο εικοσαπλάσιο τα έσοδα από τις ανεμογεννήτριες και λόγω της ανεξαρτητοποίησης του κυρίου Άνθιμου Γεωργιάδη από την παράταξη του Δημάρχου για λόγους συνειδήσεως.

Η κυρία Φυταγκουρίδου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέοι ορίζοντες για την Σιντική, στηλίτευσε την Δημοτική αρχή για τη γενικότερη αδράνεια της, θεωρώντας πως χρησιμοποιεί ως αφελή δικαιολογία την πανδημία του κορωνοϊού για να καλύψει την απουσία έργου.

 Η κυρία Ιωαννίδου Μαρία, ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σιντικής παραδέχτηκε πως ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, αλλά ότι ο Δήμος ήταν απών από τα προβλήματα των δημοτών σε όλα τα επίπεδα και κάλεσε τους πολίτες σε ενεργή διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Επίσης μας μίλησε και ο κύριος Σωτήρης Αβράμης, οικονομολόγος- φοροτεχνικός και πρώην Δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο και ο οποίος κατηγόρησε για αλαζονεία και πελατειακό καθεστώς, αλλά και για κακοδιαχείριση την παρούσα Δημοτική αρχή. τέλος αναφέρθηκε στην απόσταση όπως είπε λόγων και εργων της Δημοτικής αρχής τόσο στο θέμα του πορίσματος των λουτρών, όσο και στην ανυπαρξία έργων με κορυφαία παραδείγματα την μη επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης παρά τις επταετείς υποσχέσεις για το αντίθετο , την ανυπαρξία μελέτης για τη λειτουργία του Εμπορικού κέντρου Σιδηροκάστρου, αλλά και την αδυναμία αντιμετώπισης της καθημερινότητας, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν μετά την πτώση του τοιχίου του Κρουσοβίτη ποταμού, ο οποίος υπερχείλησε.

Τέλος μίλησε ο κύριος Δεβελάσκας, πολιτευτής και πρώην υπ. περιφερειακός σύμβουλος ο οποίος αναφέρθηκε και αυτός στις δυσκολίες της περσινής χρονιάς λόγω της πανδημίας.

Δήμος Σιντικής – Ανασκόπηση 2021. Οι αιρετοί άρχοντες απαντούν στο Χρήστο Κατσαρό https://youtu.be/sUSijRLPQU0



Δήμος Σιντικής: Ήταν μια δύσκολη χρονιά το 2021- Τι λένε οι αιρετοί https://youtu.be/qe8c5qHZErY

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.