Wednesday, February 28, 2018

Έχασε το παιχνίδι, αλλά όχι και το πλεονέκτημα!

Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2018
Κ.Α.Ο.Δ. – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ: 65-59
Έχασε το παιχνίδι, αλλά όχι και το πλεονέκτημα!
          Όπως αναμενόταν, στο γήπεδο της Δράμας διεξήχθη ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στον ιστορικό ΚΑΟΔ που φιλοδοξεί φέτος να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες και τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι. Οι δύο ομάδες, που μέχρι πρότινος ισοβαθμούσαν στη βαθμολογία έχοντας η κάθε μία μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη μέχρι το τέλος για τη νίκη.

         Τα «λιοντάρια», που παρουσιάστηκαν στο παρκέ ουσιαστικά χωρίς ψηλούς τους Χατζηανδρέου (σε μετεγχειρητική αποθεραπεία) και Γρίψιο (διάστρεμμα), έχασαν τη «μάχη του αέρα» και τελικώς, υπέστησαν μια ήττα χωρίς όμως να απολέσουν τη διαφορά πόντων από τη νίκη του πρώτου γύρου (+7) ή το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες των play of που εξασφαλίζουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στο δρόμο για το Final 4.
        O προπονητής της ομάδας κ. Φώτης Κοκολιός, μετά το πέρας της αναμέτρησης, δήλωσε τα εξής: «Γνωρίζαμε και ετοιμαζόμασταν όλο αυτό τον καιρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας ότι τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και ο έλεγχος των αμυντικών rebounds θα ήταν τα κλειδιά για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού τα σουτ που μας «έδωσε» ο αντίπαλος και επιχειρήσαμε με καλές προϋποθέσεις δεν βρήκαν στόχο. Έτσι, και σε συνδυασμό με την απώλεια των αμυντικών rebounds, η ομάδα της Δράμας πήρε τα «ηνία» του αγώνα με τους παίκτες της να σκοράρουν με δεύτερες και τρίτες προσπάθειες. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωση μας και επιχειρώντας προσπάθειες χωρίς αμυντική ισορροπία δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να πετύχουν κάποια εύκολα καλάθια και να ξεφύγουν στο σκορ με 13 πόντους. Στην επανάληψη όμως αντιδράσαμε ανεβάζοντας ρυθμό κυρίως στην άμυνα. Εκμεταλλευόμενοι ορισμένα λάθη των αντιπάλων και σε συνδυασμό με κλεψίματα της μπάλας, όχι μόνο επιστρέψαμε στο σκορ, αλλά μειώσαμε μέχρι και στο ένα καλάθι! Δυστυχώς όμως, στο κρίσιμο αυτό σημείο δύο συνεχόμενες προσπάθειες στην επίθεση δε βρήκαν στόχο, ενώ σκόραραν οι αντίπαλοι και κέρδισαν το παιχνίδι».
Δεκάλεπτα: 16-14, 18-07, 15-24, 16-14
Τελικό: 65-59
Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Φ. Κοκολιός): Σταματόπουλος 14, Ιακωβίδης 14, Γεωργιανός 5(1), Αποστολίδης 3, Καρασαββίδης 4, Κοπίλης 3(1), Τσανάκας, Χατζηστεφάνου 6, Παρχαρίδης 10(1), Φραγκούλης.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.