Wednesday, February 28, 2018

Γιάννης Μαγκριώτης: ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ημέρα μετά τη συζήτηση στη Βουλή του σκανδάλου Novartis, που τρόμαξε πολλούς για την αγριότητα και το διχαστικό περιεχόμενό της, είχε στιγμές αναστοχασμού και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

• Το μεσημέρι στην T.V. EGNATIA, ψηλαφώντας τις μεγάλες γεωπολιτικές αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή μας, την αναθεωρητική στρατηγική της Τουρκίας, που ανατρέπει τις ισορροπίες των τελευταίων δεκαετιών, αμφισβητεί εμπράκτως κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου, της Ελλάδας, εισβάλλει σε Ιράκ, Συρία, επιβάλλει αναθεωρήσεις και στη δική μας στρατηγική, για να μη ζήσουμε εθνικές τραγωδίες.
• Το απόγευμα στη Σίνδο και στην εκδήλωση-συζήτηση του Κινήματος Αλλαγής, με τη συμμετοχή του Γιώργου Καμίνη και εκπροσώπων επιτυχημένων επιχειρηματικών και συνεταιριστικών σχημάτων στην αγροτική παραγωγή, προσπαθώντας να βρούμε τη νέα προγραμματική πρόταση του χώρου μας.
• Το βράδυ, στην ετήσια εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για το νέο έτος, με πολλές και ευχάριστες συζητήσεις με παλιούς και νέους φίλους στις μικρές και μεσαίες παραγωγικές επιχειρήσεις, που προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την εξωστρέφειά τους προσφέροντας απασχόληση και ανάπτυξη στην Κεντρική Μακεδονία.

Αξίζει να προσπαθήσουμε!


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.