Monday, July 5, 2021

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Επίσκεψη στο Κ.Υ. Πολυκάστρου Κιλκίς»

 


Επίσκεψη στο Κ.Υ. Πολυκάστρου, στο νομό Κιλκίς, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου και σε ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται:

Κατά την επίσκεψή του, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και την συνολική λειτουργία του Κ.Υ. από τον νέο διευθυντή κ. Θεοφύλακτο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όπου και εδώ το Κ.Υ. πρωτοπορεί, με τρεις εμβολιαστικές γραμμές και με διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ και με την μέθοδο του drive through.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαστεργίου και στελέχη της Παράταξης είχαν επισκεφθεί το Κ.Υ. και την άνοιξη του 2020, στην αρχή της υγειονομικής κρίσης.

 

Μετά την επίσκεψή του ο κ. Χρήστος Παπαστεργίου δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του για την ζεστή φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την προηγούμενη επίσκεψή μου διαπιστώνω με χαρά, ότι το Κ.Υ. Πολυκάστρου εξακολουθεί να αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας πρωτοβάθμιας δομής υγείας. Τόσο σε επίπεδο πρόληψης κι ενημέρωσης, όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης περιστατικών. Αυτό το αποδεικνύει και στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο αποχωρήσας, λόγω συνταξιοδότησης, Διευθυντής κ. Γιώργος Περπερίδης έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά. Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη. Είμαι βέβαιος ότι ο διάδοχός του κ. Γεωργιάδης και η ομάδα του, θα τον τοποθετήσει ακόμη ψηλότερα.

 

Η πολιτεία όμως οφείλει να συνεχίσει να συνδράμει σε αυτή την πορεία. Είναι κρίμα να σταματήσουν τα προγράμματα στοματικής /οδοντιατρικής ενημέρωσης και πρόληψης σε σχολεία κ.α., καθώς και να ανασταλεί τελείως η λειτουργία του οδοντιατρείου, που διαθέτει σύγχρονη υποδομή, λόγω της έλλειψης οδοντιάτρου. Αρχίζουν επίσης, δυστυχώς, να υπάρχουν κενά και στην κρίσιμη ειδικότητα της παθολογίας. Οι αρμόδιοι οφείλουν να δράσουν άμεσα. Θέλουμε την Ελλάδα που «χρωματίζει» το Κ.Υ. Πολυκάστρου κι όχι την Ελλάδα του ωχαδερισμού και του έχει ο Θεός...Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε εδώ και να συντρέχουμε σε αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια» κατέληξε.

 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.