Sunday, January 4, 2015

Στην Β΄ Αθηνών με την Ν.Δ. η Βαρβάρα Γελαδάκη - τι δήλωσε

Μ ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της η Γιατρός Βαρβάρα Γελαδάκη υποψήφια στην Β΄ Αθηνών με την Ν.Δ. όπως χαρακτηριστικά δήλωσε :
"Είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση. Από την συντονισμένη ασυνεννοησία  που έχουν τα στελέχη του στις

προγραμματικές δεσμεύσεις και την φυγόπονη τάση να δώσει σαφείς απαντήσεις σε καίρια ζητήματα  της καθημερινότητας μπορούμε να φανταστούμε το μέγεθος της καταστροφικής πορείας που θα πάρει η χώρα"
Και συνεχίζει την δήλωση της:
"Η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές θα είναι πρώτη δύναμη γιατί με ουσιαστικές παρεμβάσεις που κόστισαν πολιτικά έμπηξε το μαχαίρι στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα. Ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει τόσο μεθοδευμένος πόλεμος εναντίον των μεγάλων εχθρών της νομιμότητας,  της διαφθοράς και του δημοσιονομικού εκτροχιασμού που αντιμετώπιζε η χώρα. Αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται και μόνο η ΝΔ αποτελεί εγγύηση για την επόμενη μέρα των Ελλήνων πολιτών.
 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ Ν.Δ
ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ -ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΗΓΗ: http://news4all.gr/political-news/20451-stin-v-athinon-me-tin-n-d-i-varvara-geladaki-ti-dilose

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.