Tuesday, January 20, 2015

Βαρβάρα Γελαδάκη:ΕΛΑΣ

Σε μια εποχή με πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν την  κοινωνία, η προστασία των πολιτών αποτελεί, για τη Ν.Δ., πρωταρχικό καθήκον. Ο αφοπλισμός των αστυνομικών, που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μειώσει την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΛΑΣ και θα βάλλει την κοινωνία σε πολλές περιπέτειες. Η ανάπτυξη και η κοινωνική πρόοδος θα έρθουν μόνο σε ένα πλαίσιο ειρηνικής ασυνύπαρξης, ώστε όλες οι κοινωνικές δυνάμεις να συμμετέχουν στην αναγέννηση της πατρίδας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από μια ανέξοδη επαναστατική ρητορία θα μετατρέψει την Ελλάδα σε όμηρο των μειωψηφιών, που θίγοντται τα συντεχιακά τους συμφέροντα. Η κοινωνική ειρήνη θα τεθεί σε αμφισβήτηση  και η χώρα θα μπει σε περιπέτειες. Εμείς θέλουμε μια ΕΛΑΣ που μπορεί να διατηρήσει την κοινωνική ειρήνη, δίπλα στον πολίτη, με τις επιτυχίες της απέναντι στην εγχώρια και τη διεθνή τρομοκρατία.
Τα πρόσφατα γεγονότα στη Γαλλία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, οι πολίτες πρέπει να προστατεύονται και η νομιμότητα να κυριαρχεί σε μια ευνοούμενη πολιτεία. Η πραγματικότητα μέσα από τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στην κοινωνική αποσύνθεση που κυριαρχεί στις μικρές μειοψηφίες. Την ίδια στιγμή η ΕΛΑΣ είναι αυτή που είναι αποτελεσματική και εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών.
Στηρίζουμε τα σώματα ασφαλείας κι έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, ιδιαίτερα τώρα που η κοινωνία μας ταλαιπωρείται από φαινόμενα πολιτικού και θρησκευτικού εξτρεμισμού. Ο ρόλος της ΕΛΑΣ παραμένει αποφασιστικός και είναι πάντα στην υπηρεσία του πολίτη.

Βαρβάρα Γελαδάκη
Ιατρός Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος

Υποψ. Βουλευτής Β΄Αθηνών Ν. Δ. 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.