Saturday, September 12, 2015

Βαρβάρα Γελαδάκη: ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ!

Στην τηλεμαχία της 9ης Σεπτεμβρίου, αλλά και καθ’όλη τη
διάρκεια της μέχρι τώρα προεκλογικής περιόδου δεν ακούστηκε ούτε μία λέξη από τον άνευρο και απολογητικό κύριο Αλέξη Τσίπρα και τους υπόλοιπους 5 πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων για τη διόγκωση του χρέους, την ύφεση και την αύξηση της ανεργίας κατά το τελευταίο οκτάμηνο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με το 3ο μνημόνιο να πλήττει καίρια τις παραγωγικές τάξεις. 
Αντίθετα, όλο αυτό το διάστημα ακούμε διάφορες παράδοξες και εθνικά επικίνδυνες θέσεις, όπως : «η θάλασσα δεν έχει σύνορα» – κι  ας έχει χυθεί αίμα για τα θαλάσσια σύνορά μας – ή  ότι  «τα νησιά πλούτισαν από τους πρόσφυγες».
Η κατάσταση σε παιδεία και υγεία με την υπέρμετρη φορολόγηση, αλλά και τις ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής είναι τραγική.
Κανένας πλέον δεν νιώθει ασφαλής με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα τελευταίως .
Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο μόνος
που μίλησε για ανάπτυξη και εξεύρεση λύσεων τόσο στον τομέα της εργασίας με επενδύσεις και κεφάλαια ΕΣΠΑ που χάθηκαν αυτό το διάστημα όσο και στον τομέα του ασφαλιστικού, και υπερασπίσθηκε με σθένος τα θαλλάσια όρια της χώρας, κι αυτό γιατί η Ν.Δ. είναι εγγύηση τόσο για τη χώρα, όσο και για τον λαό.    
Βαρβάρα Γελαδάκη
Ιατρός Βιοπαθολόγος

Υπ. Βουλευτής Β’ Αθηνών (Ν.Δ.) 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.