Thursday, September 17, 2015

Βαρβάρα Γελαδάκη: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ!

Με αφορμή τα όσα τραγικά συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο Ανατολικό Αιγαίο,
οφείλουμε να επισημάνουμε ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της επτάμηνης ακυβερνησίας της χώρας που στάθηκε ακόμα μία φορά ανέτοιμη όχι απλώς να υποδεχθεί κάτω από ανθρώπινες συνθήκες,  τόσο για τους πρόσφυγες όσο και για τον ελληνικό λαό, ψυχές δυστυχισμένες, αλλά αποδείχτηκε τελικά και ανέτοιμη να προλάβει τραγωδίες σαν την προχθεσινή.
Δυστυχώς οι λαϊκισμοί του πρώην πρωθυπουργού, κου Τσίπρα, με τα ‘συγκινητικά’ μηνύματα μέσω twitter δεν μπορούν να φέρουν πίσω τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, όταν μάλιστα ανάμεσα στους νεκρούς συμπεριλαμβάνονται και τέσσερα βρέφη. Δυστυχώς το παιχνίδι της προσφυγιάς και της ζωής με το θάνατο το έχασαν πολλοί Αϊλάν και καμία από τις μητέρες που έχασαν τα μωρά τους μέσα από τα χέρια τους δεν ενδιαφέρεται αν ο κος Τσίπρας εξέφρασε τη λύπη ή όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτε αν το τιτιβισμά του ήταν σύμφωνο με τους κανόνες της ορθογραφίας ή αν ήταν ανορθόγραφο, αλλά για το τι μπορούσε να έχει κάνει η κυβέρνησή του για να προληφθεί τόσος πολύς πόνος.
 Η ανθρώπινη πλευρά του δράματος απαιτεί ριζικές λύσεις που θα προστατεύσουν αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, αλλά παράλληλα δεν θα καταστήσουν και τη χώρα ένα απέραντο σταθμό αναμονής προσφύγων που «λιάζονται» σύμφωνα με την πρώην υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, μέχρι να αντιληφθεί πλήρως το πρόβλημα η Ευρώπη, στην οποία δυστυχώς δεν κατέφυγε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση για να καταστήσει σαφές το ζήτημα . 
Βαρβάρα Γελαδάκη
Ιατρός Βιοπαθολόγος

Υπ. Βουλευτής Β’ Αθηνών (Ν.Δ.) 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.