Tuesday, March 15, 2016

Πανσερραϊκός - ΑΟ Κασσιόπη 2-2

 Παλικαρίσια ισοπαλία με σκορ 2-2 πήρε μέσα στο σπίτι του ο Πανσερραϊκός ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτο και μετά από ένα χορταστικό σε θέμα παιχνίδι κατάφερε να κόψει βαθμούς από την «πρωτοπόρο» Κασσιόπη διευρύνοντας το αήττητο σερί του. Ο αγώνας έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή κάτι που δεν εμπόδισε τα «λιοντάρια» να αποδώσουν όμορφο ποδόσφαιρο. Η κακοκαιρία δεν πτόησε ούτε και τους οργανωμένους φίλους της ομάδας που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν υπό την νεροποντή. Το σκορ θα ανοίξει στο 22΄ο Φουρτάδο (12ο γκολ για φέτος), ωστόσο η μονάδα της Κέρκυρας θα ανατρέψει προσωρινά το σκορ στο β ημίχρονο με τους Μπαλντοβαλίεφ και Ζορμπά στο 57΄και 63΄ αντίστοιχα. Η τελευταία κουβέντα όμως άνηκε στον Βασίλη Τριανταφυλλάκο  που με σουτ στις καθυστερήσεις θα διαμορφώσει το τελικό 2-2.  

Ο Αγώνας
Α Ημίχρονο
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν πρώτη με ένα άστοχο σουτ του Ντουαλά στο 8ο λεπτό αλλά και τέσσερα λεπτά αργότερα όταν από μία εκτέλεση κόρνερ του ο Αρναρέλης θα βρει την μπάλα  αλλά θα μπλοκάρει εύκολα ο Απόστολος Ανδρούτσος. Τα «λιοντάρια» θα ανεβάσουν απότομα την απόδοση τους εκμεταλλευόμενα παράλληλα τα λάθη των αντιπάλων τους στην μεσαία γραμμή και το κέντρο της άμυνας. Ο Εμίλιο Φουρτάδο θα ρίξει την «προειδοποιητική βολή» στο 17΄με ένα σουτ από μεγάλη απόσταση που θα καταλήξει απευθείας άουτ. Στο 21΄ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι θα σκοράρει, ο Ιωαννίδης θα βγάλει σέντρα από τα αριστερά ο Φουρτάδο θα πιάσει την μπάλα με η μία και με βολέ θα τρυπήσει τα δίχτυα του Αραμπατζή. Στο 30΄ ο Ανδρεόπουλος θα βρει στα αριστερά τον Αρναρέλη αυτός θα σουτάρει αλλά θα μπλοκάρει ο Ανδρούτσος. Τρία λεπτά αργότερα ο Φουρτάδο θα πεταχτεί στην πλάτη των Φαιάκων όμως ο διαιτητής Τζοβάρας θα σταματήσει την φάση «βλέποντας» οφ σαϊντ. Ο Πανσερραϊκός θα φτάσει πολύ κοντά στο 2-0, ο Τριανταφυλλάκος θα βγάλει μία πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά στον Φουρτάδο αυτός θα προσποιηθεί «αδειάζοντας» έναν αντίπαλο αμυντικό και με πλασέ θα προσπαθήσει να βρει εστία όμως η  μπάλα δεν θα του κάνει άουτ και θα περάσει άουτ, αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Ά ημιχρόνου.
Β΄Ημίχρονο
Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει από τελείωσε το πρώτο με τον Πανσερραϊκό να πιέζει για ακόμη ένα γκολ. Ωστόσο από μία στημένη φάση η Κασσιόπη θα φτάσει στην ισοφάριση, στο 57΄ο Χιντζίδης θα εκτελέσει ένα φάουλ ο Μπαλντοβαλίεφ θα ξεμαρκαριστεί και με πλασέ θα κάνει και θα διαμορφώσει το 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα η «τύχη θα χαμογελάσει» στην Κασσιόπη, ο Ζορμπάς θα σουτάρει η μπάλα θα βρει σε σώμα  θα πάρει περίεργη τροχιά και αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού θα καταλήξει στα δίχτυα.  Ο Ανδρούτσος θα δείξει την κλάση του και στο 66΄θα αποκρούσει με εκτίναξη το σουτ του Αρναρέλλη. Πολύ μεγάλη φάση για την ισοφάριση  στο 76΄, ο Μπαρέττας θα μπει από τα δεξιά η αντίπαλη άμυνα θα απομακρύνει ο Σιάκκας θα πάρει το «ριμπάουντ» έξω από την περιοχή όμως θα βάλει πολύ δύναμη και το σουτ του θα καταλήξει απευθείας άουτ. Τελικά ο Πανσερραϊκός θα πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας που τόσο άξιζε, ένα λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα ο Τριανταφυλλάκος μετά από φάση διάρκειας θα εκμεταλλευτεί μία «αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Κέρκυρας θα εισβάλει στα αντίπαλα καρέ και με σουτ θα πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Πανσερραϊκό διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στις εξέδρες.
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκομές, Χιντζίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Ζορμπάς (77΄ Παμλίδης), Αρναρέλλης, Μπαλντοβαλίεφ (83΄ Ντιογκο), Ντουαλά (63΄Κόντος)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Καρράς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ολίσε, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας(83΄Δωματάς), Γιάντσης (Ρούτσης), Φουρτάδο.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.