Tuesday, August 11, 2020

Oruc Reis : Γιατί ο Ερντογάν κλιμακώνει την ένταση στο Αιγαίο

Η πορεία του Oruc Reis στέλνει μήνυμα ότι η Αγκυρα βρίσκεται εκεί για να προωθήσει τα συμφέροντά της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων


Τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τις αντιδράσεις της Άγκυρας στις διπλωματικές κινήσεις της Αθήνας σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρομπόπουλος.
Με ένα μακροσκελές κείμενο στο twitter, ο Ομέρ Τσελίκ αναπτύσσει τις θέσεις της Τουρκίας υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει η ευρωπαϊκή διπλωματία να μετατραπεί σε ελληνικό θέατρο εκφράζοντας έτσι τον εκνευρισμό του.
Σε πολλές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων υπάρχουν πολλά μηνύματα προς την Γερμανία, η οποία έχει αναλάβει το ρόλο του διαμεσολαβητή.
Σύμφωνα με τον κ. Ρομπόπουλο, ο Ερντογάν έχει στραφεί και προς το εσωτερικό, καθώς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι έχει εγκαταλείψει τη Γαλάζια πατρίδα, ενώ η πορεία του Oruc Reis δίνει ένα μήνυμα από την Τουρκία ότι βρέθηκε εκεί και είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά δείχνοντας την ισχύ της στο πεδίο.


Πηγή: In.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.