Thursday, August 25, 2016

Ράνια Σβίγκου: «Χειμώνα-καλοκαίρι η ΝΔ επιμένει στα ίδια σενάρια καταστροφολογίας»

"Έχουμε ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας κι έχουμε περάσει στα όρια της νοσηρότητας και μια τέτοια τραγωδία όπως αυτή στην Αίγινα δεν μπορεί να προσφέρεται για τέτοιου είδους αρρωστημένες θεωρίες συνωμοσίας"

Το μεγάλο πρόβλημα της νέας δημοκρατίας είναι ότι δεν έχει να παρουσιάσει κάτι καινούριο και το αίτημα για εκλογές έρχεται στην ουσία να καλύψει το στρατηγικό κενό μέσα στο οποίο έχει εγκλωβιστεί, τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Για το δυστύχημα στην Αίγινα

Έχουμε ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας κι έχουμε περάσει στα όρια της νοσηρότητας και μια τέτοια τραγωδία όπως αυτή στην Αίγινα δεν μπορεί να προσφέρεται για τέτοιου είδους αρρωστημένες θεωρίες συνωμοσίας, σχολίασε σχετικά με τα σενάρια που ενέπλεκαν υπουργούς στο δυστύχημα της Αίγινας.

«Το ζητούμενο είναι πως δεν θα επαναληφθούν τέτοιες τραγωδίες, πώς θα γίνει αναθεώρηση κανόνων ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτά θα έπρεπε να συζητάμε σήμερα κι όχι τέτοια σενάρια», είπε.

Τηλεοπτικές άδειες

Οι ίδιοι οι καναλάρχες πίστευαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποχωρούσε και δεν θα προχωρούσε η διαδικασία. «Με παραξενεύει πως η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει να ταυτίζεται με τους καναλάρχες, να χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα τους και να ζητάει την ακύρωση του διαγωνισμού και να μην έχει καμία έγνοια να απολογηθεί για το γεγονός ότι όσο ήταν κυβέρνηση δεν υπήρξε καμία προσπάθεια να μπει μια τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, γεγονός που δείχνει και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί», δήλωσε.

Η διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών είναι μια κοινωνική απαίτηση χρόνων, ώστε να υπάρξει νομιμότητα και διαφάνεια σε ένα τοπίο που θα σέβεται το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση.

Αυτοί που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να αντικαταστήσει τη παλιά διαπλοκή με τη δική του είναι οι ίδιοι που ήθελαν τόσα χρόνια να μην υπάρχει καμία παρέμβαση του κράτους και οι ίδιοι που ενδιαφέρονταν να υπάρχει το περίφημο τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ τραπεζών-ΜΜΕ-πολιτικών.

Για την οικονομία

Η Νέα Δημοκρατία δεν βρίσκει το χρόνο να σκεφτεί λίγο καλύτερα την επικοινωνιακή της στρατηγική και να μην χρησιμοποιεί κινδυνολογικά σενάρια

«Δεν κλείνουμε τα μάτια στο τεράστιο θέμα της ανεργία και στις ελαστικές σχέσεις εργασίας»

Για το σενάριο των πρόωρων εκλογών

Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές έρχεται αρχικά να εκφράσει το στρατηγικό αδιέξοδο της ίδιας και να συσπειρώσει τον κόσμο της αλλά και να απαντήσει στην επιθυμία της διαπλοκής για αριστερή παρένθεση.

Το μεγάλο πρόβλημα της νέας δημοκρατίας είναι ότι δεν έχει να παρουσιάσει κάτι καινούριο και το αίτημα για εκλογές έρχεται στην ουσία να καλύψει το στρατηγικό κενό μέσα στο οποίο έχει εγκλωβιστεί.
ΠΗΓΗ avgi.gr
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.