Tuesday, August 23, 2016

"Οι εκλογές είναι η μόνη επιβεβλημένη λύση και αυτή την οδό θα επιλέξει και ο ίδιος ο κ.Τσίπρας"

Πρέπει να ανατρέψουμε την καθοδική πορεία της χώρας την οποία επέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή η αλλαγή πορείας μπορεί να επιτευχθεί μόνο με αλλαγή πολιτικής", σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας σήμερα στη "Φωνή της Ελλάδας".
"Σήμερα, δυστυχώς, οι 9 στους 10 ερωτηθέντες είναι απελπισμένοι και απογοητευμένοι από την τωρινή κυβέρνηση. Είναι βέβαιο ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και απογοητευμένος. Αυτή η αλλαγή, όμως, δεν πρόκειται να έρθει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η σημερινή κυβέρνηση έχει διανύσει ήδη είκοσι μήνες διακυβέρνησης, σχεδόν το πρώτο μισό της θητείας της. 


Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε τρεις-τέσσερις τετραετίες για να δούμε εάν μπορεί ο κ.Τσίπρας να αλλάξει κάτι; Εάν υπήρχε σχέδιο πιστεύω ότι θα είχε εφαρμοστεί", τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

"Οι εκλογές είναι η μόνη επιβεβλημένη λύση και πιστεύω ότι αυτή την οδό θα επιλέξει και ο ίδιος ο κ.Τσίπρας, παρά τα όσα λέγονται.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορέσει να αντέξει τη συνεχιζόμενη φθορά και προκειμένου να περικόψει τον δημοσκοπικό κατήφορο και την συρρίκνωση των ποσοστών του θα καταφύγει στη λύση της κάλπης", 
κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.

O Κ.Γκιουλέκας στη "Φωνή της Ελλάδας" (23-8-2016) https://youtu.be/JLuH1yHeM-g 

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.