Thursday, August 25, 2016

Π. Δριτσέλη: Η είσοδος στην ακαδημαϊκή ζωή αποτελεί το πρώτο ορόσημο στη διαρκή πορεία για επιστημονική και προσωπική ολοκλήρωση

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος προσπάθειας για δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους και τις οικογένειές τους. Ξεκινάει όμως ταυτόχρονα και μία νέα μεγάλη πορεία για την απόκτηση της επιστημονικής γνώσης και την επαγγελματική και προσωπική πρόοδο. Η προσπάθεια αυτή είναι δύσκολη ταυτόχρονα όμως, οι προκλήσεις της συμβάλλουν καθοριστικά στην προσωπική και κοινωνική ολοκλήρωση.
Όλοι οι νέοι ακαδημαϊκοί πλέον πολίτες της χώρας καλούνται να διαμορφώσουν με τη σκέψη τους και τη δυναμική τους, την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα καθώς και να συνδράμουν στην αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης μέσω της επιστημονικής τους προσπάθειας. Και τα παιδιά όμως που δεν είδαν τις επιδιώξεις τους να επιβεβαιώνονται αυτή την φορά, δεν θα πρέπει να απογοητεύονται. Οι δυσκολίες της ζωής δεν μπορούν να σταματήσουν την προσπάθεια. Κάθε εμπόδιο δημιουργεί πιο δυνατή θέληση για τους επόμενους αγώνες.
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.