Thursday, August 25, 2016

«Λιοντάρι» και ο Γκατσέσα

Ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός Νικολά Γκατσέσα αναμένεται να είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού.
Ο Κροάτης φόρ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κόκκινους» και αύριο θα βρίσκεται στις Σέρρες για να υπογράψει το νέου του συμβόλαιο με τα «λιοντάρια». Ο Νικολά Γκατσέσα είχε αγωνιστεί την περίοδο 2014-15 σε Φωκικό και Φωστήρα και πέρυσι στον Παναιγιάλειο (έχει 27 συμμετοχές στη Football league και 7 γκολ).

Από τα 7 γκολ στη Football league ο Γκατσέσα τα 2 τα πέτυχε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών

Ο Γκατσέσα είχε εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στις 16/05/16 (οι «κόκκινοι» είχαν κερδίσει 3-2) με τον Κροάτη να πετυχαίνει ένα γκολ και να έχει μία ασίστ. Μάλιστα ο Κροάτης επιθετικός είχε σκοράρει και στις 25/10/2014 και πάλι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών στην ισοπαλία της ομάδας του (1-1) κόντρα στον Εθνικό Σερρών.

Ο Γιώργος Κάκο ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας στο Βώλακα

Ο Κάκο στο Βώλακα
Μεγάλωσε η… παροικία των παικτών του ΠΑΟΚ που δόθηκαν δανεικοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον Πανσερραϊκό και προετοιμάζονται με τους «κόκκινους». Ο Γιώργος Κάκο, ο τέταρτος παίκτης του «δικεφάλου του βορρά», πήγε σήμερα στο Βώλακα και ενσωματόθηκε στην αποστολή του Πανσερραϊκού. Ο 19χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και είχε μια συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ και μία στο κύπελλο. Τον ποδοσφαιριστή ήθελε και ο Αιγινιακός αλλά ο ίδιος προτίμησε τον Πανσερραϊκό κάτι που δεν άρεσε στην ομάδα της Πιερίας.
Η media day των «λιονταριών»
Στα πρότυπα των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ θέλει να βαδίσει ο Πανσερραϊκός όσον αφορά την επικοινωνιακή πολιτική του Συλλόγου. Το πρώτο βήμα γίνεται αύριο με την φιλοξενία στο Βώλακα των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανσερραϊκού. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι:  «Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου και τον επικεφαλής του Παναγιώτη Διλμπέρη προσκαλούν τους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανσερραίκού τόσα στα τοπικά όσο και στα πανελλαδικά Μ.Μ.Ε. την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 και ώρα 16:30 ώστε να παρακολουθήσουν την απογευματινή προπόνηση και να συνομιλήσουν με παίκτες, προπονητές και διοικητικά στελέχη για την πορεία της προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 2016-17. Το βράδυ της ίδιας μέρα η διοίκηση των «λιονταριών» θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των απεσταλμένων δημοσιογράφων».
Βασίλης Αναστασιάδης
ΠΗΓΗ  ert.gr
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.