Wednesday, February 8, 2017

Φ. Αραμπατζή: «Καθυστερήσεις, ατέρμονη εικονική διαπραγμάτευση και αναξιοπιστία της Κυβέρνησης, οδηγούν τη χώρα στα βράχια»


Για απόλυτη κυβερνητική ανεπάρκεια και αναξιοπιστία, που οδηγεί τη χώρα στα βράχια, τσακίζοντας την οικονομία και επιβαρύνοντας συνεχώς τους πολίτες με  νέα μέτρα και φόρους, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής η Αν. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή χθες ( Τρίτη 7-2-2017) στην τοποθέτησή της επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η Σερραία βουλευτής επεσήμανε ότι ενώ η χώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η αξιολόγηση είναι στον αέρα και η συζήτηση περί Grexit δυστυχώς αναβιώνει, η Κυβέρνηση επιλέγει να νομοθετεί αποσπασματικά και επιλεκτικά. Τόσο με ευνοιοκρατικές διατάξεις όσο και με την ίδρυση καταχρηστικών και αντιπαραγωγικών οργάνων, που αποτελούν τροχοπέδη στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών.


«Ό,τι εξωφρενικό και παράλογο ζητούν οι δανειστές έχει τη δική σας σφραγίδα, είναι μέτρα Τσίπρα. Είναι αποτέλεσμα των αστοχιών, των καθυστερήσεων και της αναξιοπιστίας της Κυβέρνησής σας, που ανεβάζει στο τέλος πάντα επικίνδυνα το λογαριασμό για τους Έλληνες πολίτες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε δε ότι είναι λυπηρό για την Κυβέρνηση, μπροστά σε αυτό το πολιτικό αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεται, να επιστρατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα για να πλήξει τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ την ίδια ώρα αρνείται να δώσει πειστικές απαντήσεις για το πού ταξιδεύει και με ποιους συναντάται, κρυφά, ιδιωτικά και μυστικά ο Πρωθυπουργός.

«Συκοφαντείτε, ενώ την ίδια στιγμή ταλαιπωρείτε τον ελληνικό λαό με τα χιλιάδες ραβασάκια της παράνοιας για τον ΕΦΚΑ που λαμβάνουν σήμερα, με τα απίστευτα λάθη και τις ανακρίβειες, για όσα θα κληθούν να καταβάλουν ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες. Φθάνετε μάλιστα, στο σημείο, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, στα εν λόγω ραβασάκια να υπολογίζετε ως χρόνο ασφάλισης τον χρόνο που οι ασφαλισμένοι ήταν και μαθητές του δημοτικού!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η κ. Αραμπατζή έκλεισε την τοποθέτησή της με το αίτημα για εκλογές. «Προφανώς, εσείς δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό στον κατήφορο που οδηγείστε, να πέσετε μαζί με τη χώρα. Δεν σας αφήσουμε όμως, εμείς να διαλύσετε τα πάντα. Ούτε εμείς ούτε ο ελληνικός λαός».

Το σχετικό link της ομιλίας της κ. Αραμπατζή στην ολομέλεια της Βουλής είναι το:


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.