Tuesday, January 5, 2021

Η ΟΕΒΕΣΣ ζητά από την ΠΚΜ τη λίστα των σερραϊκών επιχειρήσεων που εντάχθηκαν στο "ΔΙΕΞΟΔΟΣ"

 


Με επιστολή που αποστέλλουν σήμερα (5/1/2021) ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κο Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κο Παναγιώτη Σπυρόπουλο και προς το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης -Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ), ζητούν για την Π.Ε. Σερρών την αναλυτική κοινοποίηση των αποτελεσμάτων εντάξεων/ απορρίψεων του προγράμματος «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία», κατά τα πρότυπα των αποτελεσμάτων, όπως αυτά ανακοινώθηκαν και από άλλες Περιφέρειες όπως της Θεσσαλίας. 

Η αναζήτηση των παραπάνω στοιχείων κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική για την Περιφερειακή Ενότητα των Σερρών, η οποία έχει πληγεί βαρύτατα από τις επιπτώσεις της πανδημίας, καθώς θα παράσχει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο για την πορεία των όποιων ενδεχόμενων περαιτέρω κινήσεων εκ μέρους της ΟΕΒΕΣΣ, σε σχέση με την κατανομή και διάθεση του κονδυλίου από το πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία».

 

Η επιστολή

Σέρρες, 5/1/2021

Αρ. Πρωτ: 2120

 

Προς: 

Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,

κο Απόστολο Τζιτζικώστα

Αντιπεριφερειάρχη Σερρών,

κο Παναγιώτη Σπυρόπουλο

Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης -Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ)

 

ΘΕΜΑ: Αίτημα για την αναλυτική κοινοποίηση των αποτελεσμάτων εντάξεων/ απορρίψεων του προγράμματος «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία»

 

Αξιότιμες/οι, 

 

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εντάξεων/ απορρίψεων του προγράμματος «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία», παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε συνοπτική ανάλυση των αποτελεσμάτων, που εύκολα εξάγεται από το ΠΣΚΕ, κατά τα πρότυπα των αποτελεσμάτων, όπως αυτά ανακοινώθηκαν και από άλλες Περιφέρειες όπως της Θεσσαλίας. Πιο συγκεκριμένα, τα στοιχεία που αιτούμαστε να μας κοινοποιήσετε αφορούν σε:

 

·Το σύνολο των υποβεβλημένων αιτήσεων ανά περιφερειακή ενότητα.

·Το σύνολο των εντάξεων και απορρίψεων ανά περιφερειακή ενότητα, τόσο αριθμητικά όσο και σε ύψος εγκεκριμένων ποσών, σε σχέση με το σύνολο του διαθέσιμου προϋπολογισμού του προγράμματος.

·Πιο εξειδικευμένα για την Περιφερειακή ενότητα Σερρών, το σύνολο των υποβληθεισών προτάσεων και των εγκεκριμένων και κατά κλάδο δραστηριοποίησης με εξειδίκευση μεταξύ των κλάδων (πχ εστίαση, λιανικό εμπόριο, τουρισμός).











Αντιλαμβάνεστε πως η αναζήτηση των παραπάνω στοιχείων είναι σημαντική για την Περιφερειακή μας ενότητα, η οποία έχει πληγεί βαρύτατα από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

 

Αναμένουμε για την απάντηση σας και την προσκόμιση των σχετικών στοιχείων.





Με τιμή

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                          Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

                                   

             Κοτσαμπάς Σωτήριος                                                             Βροντελής Δημήτριος

                                                                                   

 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.