Sunday, January 31, 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

 


 Αγαπητοί/-ες φίλοι/-ες της “Γραφίδας Σιντικής”, σας κοινοποιώ την πρόσκληση σε τηλεδιημερίδα με θέμα "Αναζητώντας την παιδαγωγική ηγεσία: η διαχείριση κρίσεων στην εκπαίδευση" , που διοργανώνεται από τους συντονιστές εκπαιδευτικού έργου του ΠΕΚΕΣ Ηπείρου, κ.κ. Νικόλαο Σουτόπουλο (ΣΕΕ ΠΕ70-Δασκάλων), Δημήτριο Δρογίδη (ΣΕΕ ΠΕ70-Δασκάλων), Δούλη Νικόλαο (ΣΕΕ ΠΕ02-Φιλολόγων) και Παναγιώτη Βολάκη (ΣΕΕ ΠΕ01-Θεολόγων) και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 26-27 Μαρτίου 2021, με σκοπό να συμμετέχετε. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την επιστημονική επιμορφωτική εκδήλωση μπορείτε να δείτε στον υπερσύνδεσμο: https://blogs.sch.gr/nsoutop/

Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να αναδείξει τους προβληματισμούς που υπάρχουν πάνω στην πορεία της παιδείας σήμερα και την αξία της εκπαιδευτικής ηγεσίας για τη διαχείριση κρίσεων αλλά και τη θέση που μπορεί να έχει αυτή στην κοινωνία μας στο μέλλον.  Για τους εξ αποστάσεως συμμετέχοντες υπάρχουν φόρμες υποβολής δηλώσεων στο παραπάνω ιστολόγιο (blog).  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες webex και zoom, ενώ θα υπάρχει σχετικός σύνδεσμος στο κανάλι του YouTube καθώς και στο Facebook με στόχο τη διευκόλυνση για μεγαλύτερη συμμετοχή τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Μετά την ολοκλήρωσή της, θα αναρτηθούν ψηφιακά πρακτικά και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

 

Νικόλαος Σουρτόπουλος

ΣΕΕ ΠΕ70-ΠΕΚΕΣ Ηπείρου

 

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

 

Δρ., Msc. Δημήτριος Δρογίδης

τ. Υπότροφος UNESCO

ΣΕΕ ΠΕ70-ΠΕΚΕΣ Ηπείρου  

 

 

 

Top of Form



 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.