Tuesday, December 17, 2019

Αναμνήσεις από ένα υπέροχο ταξίδι στην Διεθνή Έκθεση ΜΙΤΤ 2018 στην Μόσχα ... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σήμερα άρχισα να ψάχνω στο κινητό φωτογραφίες από παλιά ταξίδια, και έφτασα στο 2018.

Τα ταξίδια είναι ωραία, αλλάζουμε εικόνες, βλέπουμε διαφορετικούς πολιτισμούς και μέρη, αλλά ακόμα πιο ωραίες είναι οι αναμνήσεις που ακολουθούν και κρατάμε μέσα μας μια ζωή.
Στο Κρεμλίνο της Μόσχας 12.3.2018
Η αποστολή του Δήμου Νέστου με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και τους κ. Χατζηγερακούδη Γιάννη, Πρόεδρο Τουριστικής Επιτροπής και τον κ. Αργυράκη Μιχάλη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νέστου και η αποστολή του Δήμου Σιντικής με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Φώτη Δομουχτσίδη με τον αρθρογράφο Χρήστο Κατσαρό, επίσης και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας WIN, Αλέξανδρος Αραμπατζής.


Διακρίνονται (από αριστερά), μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Νέστου, Γιάννης Χατζηγερακούδης, ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας WIN, Αλέξανδρος Αραμπατζής, ο Δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης, ο Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής, Χρήστος Κατσαρός και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νέστου,  Μιχάλης Αργυράκης (φωτ.: Γραφίδα Σιντικής)



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.