Tuesday, December 10, 2019

Α.Ε. Σερρών - Πανσερραϊκός Κρι Κρι : 72-48



 Πρωτάθλημα Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 
Α.Ε. Σερρών - Πανσερραϊκός Κρι Κρι : 72-48

    Με νίκη συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στο Πρωτάθλημα Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. οι «γαλάζιοι» έφηβοι!  
    Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, του Β’ Γύρου, του Πρωταθλήματος η εφηβική ομάδα της ΑΕΣ επιβλήθηκε με σκορ 72-48 της αντίστοιχης εφηβικής ομάδας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο, στο κλειστό της Ομόνοιας.
   Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΣ μπήκε σοβαρή από το 1ο λεπτό στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 15-08 στην εναρκτήρια περίοδο. Στο 2ο δεκάλεπτο με την ίδια σοβαρότητα και παίζοντας όμορφο μπάσκετ, έκλεισε το ημίχρονο με 32-21 (17-13 το επιμέρους). Στην επανάληψη, παίζοντας ομαδικά σε άμυνα και επίθεση, το επιμέρους σκορ ήταν 25-13, ενώ στην 4η και τελευταία περίοδο οι «γαλάζιοι» επιβλήθηκαν και πάλι με 15-14 για να γραφτεί στον ηλεκτρονικό πίνακα το τελικό 72-48.
Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση:


  • Το όμορφο μπασκετικό θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες.
  • Το βάπτισμα του πυρός ενός ακόμα παίδα, του Πεχλιβανίδη Δημήτρη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαφούρη - Κεφαλάς
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-08, 32-21 (ημ.) 57-34, 72-48 (τελικό)
ΑΕΣ (Ιωσηφίδης): Σαρρής, Δημάδης, Μαντζαρίδης, Κυρίτσης, Ποργιόπουλος, Πεχλιβανίδης, Πλακανδάρας, Τσιάρας, Κοβανίδης, Καντάς, Ζαρίμπας, Δούκας Δ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Σαμαράς):  Καζακίδης, Μελισσάς, Φαρδέλλας, Λάτσιος, Στύλας, Παυλίδης Π., Τζιλερίδης, Γρηγοριάδης, Κοτσαϊδης, Παυλίδης Ν., Βασιλείου.






No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.