Friday, December 13, 2019

Παρουσία του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά στα εγκαίνια της εταιρείας Interworks, ως εκπροσώπου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης



O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς βρέθηκε σήμερα στα εγκαίνια της επέκτασης των υποδομών της εταιρείας InterworksCloud, στη Θεσσαλονίκη, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Ψηφιακής ΔιακυβέρνησηςΗ Interworks είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής λογισμικού παγκόσμιας εμβέλειας, διασυνδεμένη με πολυεθνικούς κολοσσούς όπως η Microsoft και η Google. Η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη είναι σημαντική επένδυση που θα τονώσει την αναπτυξιακή δυναμική ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας, δημιουργώντας πολλές θέσεις εργασίας.


Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε, μεταξύ άλλων: "Η επένδυση της Interworks είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η Κεντρική Μακεδονία μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς για τις ψηφιακές τεχνολογίες σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η Κεντρική Μακεδονία είναι πια πρωτοπόρος στην δημιουργία των κατάλληλων ψηφιακών υποδομών και στην προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα των οπτικοακουστικών έργων".






No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.