Wednesday, April 17, 2019

Βαγγελιώ Τζαμπάζη: Ξέρουν οι Δημότες Σερρών γιατί να επιλέξουν την Αριάδνη Παπαφωτίου και την «Δύναμη Σερραίων Πολιτών»

Επιστολή υποστήριξής της Σερραίας πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ένα από τα πιο δυνατά στελέχη του κινήματος των ατόμων με αναπηρία στην Ευρώπη, η Βαγγελιώ Τζαμπάζη, στην Αριάδνη Παπαφωτίου για την υποψηφιότητα στον Δήμο Σερρών.

Στις εκλογές της 26 Μαίου, οι δημότες των Σερρών θα αλλάξουν την ηγεσία του Δήμου. Αυτή τη φορά έχουν την δυνατότητα και την ευκαιρία να εκλέξουν ως επόμενη Δήμαρχο, μία γυναίκα.
Για εμένα, το φύλο δεν είναι από μόνο του εγγύηση καλής ηγεσίας. Είναι όμως αυτό που μαζί με την αξιοσύνη και τις ικανότητες του προσώπου, της προσδίδει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να είναι αυτή η ηγεσία γόνιμη, μεθοδική και αποτελεσματική.



Την ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ την γνωρίζω χρόνια.

Αυτό που με κάνει να στέκομαι με εμπιστοσύνη στο πλευρό της υποψηφιότητάς της είναι όσα ξεδίπλωσε αυθόρμητα και αυθεντικά τρείς δεκαετίες τώρα, ως επιτυχημένη επαγγελματίας στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, ως μητέρα τριών παιδιών, ως ενεργή πολίτης με ήθος, ως δυναμική, βραβευμένη και παρεμβατική δημοσιογράφος, ως μαχητική συνδικαλίστρια, ως δραστήριο μέλος του εθελοντικού κινήματος, ως πολιτικοποιημένη γυναίκα με άποψη, με Πανεπιστημιακές σπουδές, καλλιέργεια, γνώσεις, πείρα και ευαισθησίες που τις έθετε πάντα στην υπηρεσία της κοινωνίας και των αναγκών της κι όχι των ιδιοτελών συμφερόντων που συχνά κρύβονται πίσω από τα ΜΜΕ.  
Επι 30 χρόνια χωρίς να φύγει ούτε ημέρα από τον τόπο της, ήταν η φωνή και η εικόνα των Σερρών σε μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας,  στην ΕΡΤ και μέσω των δορυφορικών της προγραμμάτων σε όλον τον κόσμο. Κατέγραψε και πρόβαλλε όλες τις ομορφιές αλλά και τις ανάγκες των Σερρών. Καθημερινά, με πληρότητα και αντικειμενικότητα, δίνοντας πολύτιμη και ευρεία δημοσιότητα στον τόπο μας. Οι γνώσεις της για καταστάσεις και πρόσωπα, η οξεία και ορθή κρίση της, η μεγάλη εμπειρία της στη οργάνωση και διοίκηση πολυάνθρωπων επαγγελματικών χώρων,  και ο τολμηρός και τεκμηριωμένος της λόγος είναι αυτά που κάνουν δυνατή την υποψηφιότητά της και εγγυώνται .
Στηρίζω την απόφασή της να διεκδικήσει τον Δήμο Σερρών. Χαίρομαι για τον μεστό και δυναμικό λόγο και  παρουσία της. Εκτιμώ την χωρίς στενό κομματικό ήθος και ύφος υποψηφιότητά της, ένα χαρακτηριστικό απαραίτητο σε Δημοτικές εκλογές !
Συντονίζομαι με το καινοτόμο υλοποιήσιμο Προγράμμα του συνδυασμού της, με τις άμεσες και δραστικές του λύσεις για τα πολλά προβλήματα του Δήμου Σερρών, που προσεγγίζονται με δυναμισμό, σεβασμό και έμπνευση !
Είναι ο συνδυασμός  φρεσκάδας και εμπειρίας, που εγγυάται την νέα, σοβαρή, και αισιόδοξη αρχή για τον Δήμο Σερρών. Για να πάει Μπροστά και Ψηλά όπως λέει η Αριάδνη.

ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, οι δημότες των Σερρών θα σε επιλέξουν ως επόμενη Δήμαρχό τους.    Ξέρουν.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.