Wednesday, April 17, 2019

Συνάντηση «ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων» με τη Διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Σερρών


Τα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων της Π.Ε. Σερρών «Ελπίδα» επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου κ.κ. Νίκος Παπανίκος (Πρόεδρος), Κωνσταντίνος Καλογιαννίδης (Γραμματέας) και Ευλαμπία Βασάκη (Ταμίας), ενημέρωσαν λεπτομερώς για την πολύτιμη δράση και αρωγή της «Ελπίδας» στις τρίτεκνες οικογένειες του νομού, ενώ η κ. Παπαφωτίου αφού τους συνεχάρη για το έργο τους, επισήμανε την με κάθε τρόπο αμέριστη συμπαράσταση της ίδιας και της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων, σε αυτό.


Η κ. Παπαφωτίου μάλιστα έκανε αναφορά σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις του Προγράμματος της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων για τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας, τονίζοντας:


---------------------------------------

«Ως τρίτεκνη μητέρα κατανοώ όλες τις ανάγκες καθημερινότητας και διαβίωσης των οικογενειών με τρία και περισσότερα παιδιά. Ως ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων Πολιτών, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας προς την οικογένεια του Σερραίου πολίτη. Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει προτάσεις, δράσεις και δομές οι οποίες αποσκοπούν στην ελάφρυνση της καθημερινότητας της τρίτεκνης αλλά και πολύτεκνης οικογένειας, όπως:  

  • Την ίδρυση και μόνιμη λειτουργία Σχολής Γονέων
  • Τη θέσπιση οικονομικών ελαφρύνσεων για τους τρίτεκνους μέσω της μείωσης των δημοτικών τελών

Η ανάληψη πρωτοβουλιών από τον Δήμο για την στήριξη της οικογένειας συνιστά προτεραιότητα για τη Δημοτική μας θητεία» κατέληξε η κ. Παπαφωτίου.

---------------------------------------

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιες Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Βάσω Μαυρίδου, Άννα Μελισσουργού και Εύη Χρηστομάτη.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.