Friday, April 5, 2019

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λιβαδιάς

Του Χρήστου Κατσαρού
Την προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής παρακολούθησε σήμερα εν όψει του Πάσχα το Γυμνάσιο Λιβαδιάς Σερρών στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, κ.κ. Μακαρίου.
Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό αφού εκκλησιάστηκαν και άκουσαν τον Θείο Λόγο από τον Σεβασμιότατο κ.κ. Μακάριο κοινώνησαν, όσοι ήταν έτοιμοι, των Αχράντων Μυστηρίων και επέστρεψαν στα σχολικά τους καθήκοντα. Η Γραφίδα Σιντικής ήταν εκεί και τόσο ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου όσο και η Διευθύντρια του σχολείου δεν μας αρνήθηκαν μία δήλωσή τους. Ευχόμαστε και εμείς καλή πρόοδο και καλή Ανάσταση στα παιδιά μας και στους δασκάλους τους.

Ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου για τη Μ. Τεσσαρακοστή στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Λιβαδιάς https://youtu.be/cimGnfzPzNY

Η Δ/ντρια του Γυμνασίου Λιβαδιάς για τη Μ. Τεσσαρακοστή στον Ι.Ν. Αγίων Κων/νου και Ελένης Λιβαδιάς https://youtu.be/QSrkaWShlKU

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λιβαδιάς 5.4.2019 https://youtu.be/u_OA2OpA52c


Φωτογραφίες:















































































No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.