Tuesday, April 30, 2019

Σπύρος Τσαρτσίδης: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ, ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Σπύρος Τσαρτσίδης, καταδικάζει την κάθε άσκοπη χρήση όπλων, εκρηκτικών και πυροτεχνημάτων.


Θεωρούμαι από τους πιο σχετικούς και ειδικούς στα όπλα.
Και ξέρω πολύ καλά πόσο φονική είναι η σφαίρα που ρίχνουν στον αέρα και πόσο φονικά είναι ακόμη και τα πιο "αθώα" πυροτεχνήματα...


Πρέπει όχι απλά να απαγορεύονται αλλά να είναι πάρα πολύ αυστηρές οι ποινές καθώς και οι έλεγχοι σ αυτά τα πράγματα.

Για τους "μερακλήδες" υπάρχουν οι προβλεπόμενοι χώροι με αυστηρούς κανόνες και διαδικασίες και πάντα υπο το βλέμμα ειδικού εκπαιδευτή!

Καταδικάζω και την βλακώδη δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας ότι δεν θα απαγορευτούν οι ηλίθιοι και αποδεδειγμένα φονικοί σαιτοπόλεμοι...

Επίσης να ξέρετε πως μια σφαίρα που φεύγει ψηλά στον ουρανό ακριβώς με την ίδια δύναμη πέφτει στο έδαφος και είναι το ίδιο φονική, κάτι που έγινε στο 8χρονο κοριτσάκι!

Και τέλος μην αγγίζετε οτιδήποτε ύποπτο βρίσκετε . Εκτός του ότι μπορεί να είναι "παγιδευμένο" μπορεί και λόγω της πολυκαιρίας να έχει αναπτύξει επικίνδυνη αλλοίωση που οποιαδήποτε μετακίνηση έστω και ελαφρύ άγγιγμα να το πυροδοτήσει. Μόλις δείτε κάτι τέτοιο μην το πλησιάζετε καν και αμέσως ειδοποιείστε την Αστυνομία ή τον Στρατό.

Αυτά και μακάρι να μην ξαναδούμε τέτοια θύματα της ανθρώπινης βλακείας...

Τσαρτσίδης Σπυρίδων
Συλλέκτης όπλων
Έφεδρος Λγος ΜΤΠ ΕΣ
τ.Τχης Ε.Δ. Νοτιοαφρικάνικου Στρατού




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.