Tuesday, March 24, 2020

Το μήνυμα του Βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λευτέρη Αβραμάκη για την 25η Μαρτίου


Με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, δήλωσε:
«Η χώρα μας διέρχεται μια ακόμη δύσκολη περίοδο. Ο φετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου, είναι διαφορετικός με τη μη πραγματοποίηση των παρελάσεων και των εκδηλώσεων τιμής για όσους αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της Πατρίδας μας. Η απόδοση τιμής, η διατήρηση της μνήμης, είναι υποχρέωση όλων μας. Υποχρέωσή μας είναι επίσης να αναλογιστούμε ότι οι Έλληνες αγωνίστηκαν για να αποκτήσουμε κράτος, ελευθερία και το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον μας. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για όλους μας, οφείλουμε για μια ακόμη φορά να παραμείνουμε ενωμένοι, να δείξουμε στην πράξη την αλληλεγγύη μας σε όσους το έχουν ανάγκη, να αναλογιστούμε τι πρέπει να γίνει για να αποκτήσουμε πιο ισχυρούς θεσμούς ως κράτος, ικανούς να ανταποκριθούν σε κάθε πραγματική ανάγκη του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.


Σήμερα, μαθαίνουμε όλοι γιατί αξίζει να αγωνιζόμαστε για ένα πιο ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, για ένα πιο ισχυρό δημόσιο σύστημα παιδείας, για ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος, για ένα πιο ισχυρό και δίκαιο κράτος. Αξίζει τέλος να τονίσουμε απέναντι και στην επιθετική πολιτική της Τουρκίας, ότι οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε κίνδυνο, οποιαδήποτε απειλή, οτιδήποτε στρέφεται ενάντια στα κυριαρχικά δικαιώματα και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Ας ελπίσουμε ότι όλες αυτές οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν και θα μπορέσουμε με σύμπνοια και εθνική ομοψυχία να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας».  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.