Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση ΕΕΒΕΑ : Μας έχουν στιγματίσει για το κρούσμα που καταγράφηκε

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Αλιστράτης:
Με αφορμή το κρούσμα κορονοϊού που καταγράφηκε στην περιοχή της Αλιστράτης ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αλιστράτης αισθάνονται την ανάγκη να προχωρήσουν σε κάποιες διαπιστώσεις αλλά και διευκρινήσεις επί του ζητήματος, καθώς προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία. 


Με την δημοσιοποίηση του θέματος, της καταγραφής κρούσματος  κορονοϊού σε δημότη της Αλιστράτης, προκλήθηκε πανικός και μεγάλη ανησυχία σε όλη την κοινωνία του τοπικού διαμερίσματος. Ορισμένοι επιχειρώντας να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για το κρούσμα και για το πως κινήθηκε μέχρι την ημέρα της διάγνωσης του ιού, επινόησαν ιστορίες που πλήττουν σε πρώτο στάδιο τον νοσούντα και σε δεύτερο την κοινωνία της Αλιστράτης.
Το να είσαι κρούσμα κορονοϊού δεν αποτελεί «στίγμα» και σε καμία περίπτωση δεν «στιγματίζεται» ολόκληρη κοινωνία. Δυστυχώς, κάποιοι προσπάθησαν να μας «στιγματίσουν» και ως ένα βαθμό τα κατάφεραν.
Σήμερα, η Αλιστράτη δίνει τη μάχη της. Οι προμηθευτές της γειτονικής Δράμας αποφεύγουν τους επαγγελματίες της περιοχής μας και με δυσκολία εξυπηρετούν το τοπικό διαμέρισμα.
Απευθυνόμενοι ως επαγγελματίες σε όλους τους Σερραίους και Δραμινούς, ανακοινώνουμε πως οι επιχειρήσεις της Αλιστράτης, που διατηρούν ακόμα τη δραστηριότητά τους, τηρούν με ευλάβεια τις οδηγίες και τα μέτρα υγιεινής που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας για την ασφάλεια των πολιτών. 
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, η οποία αντέδρασε γρήγορα και προχώρησε αμέσως στην απολύμανση των δημόσιων χώρων της Αλιστράτης.
Η Αλιστράτη είναι ασφαλής και δεν κινδυνεύει κανείς από τους κατοίκους της. 
Ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο .
Με ψυχραιμία και σεβασμό για τον συνάνθρωπο θα κερδίσουμε τη μάχη.

 Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                         Ο Γ. Γραμματέας
Αριστοτέλης Στέφος                            Θόδωρος Κορδοκούζης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.