Tuesday, March 24, 2020

Διαδραστικός χάρτης με την εξάπλωση του κοροναϊου στην Ελλάδα και στον κόσμο


Μια διαδραστική εφαρμογή που ανανεώνεται ημερησίως και δείχνει την εξάπλωση του κοροναϊού στην Ελλάδα και στον κόσμο, με τη χρήση ενός απλού, εύχρηστου εργαλείου δημιούργησε το  iMEdD Lab .
Η εφαρμογή παρουσιάζει τη γεωγραφική κατανομή των καταγεγραμμένων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα μας και παγκοσμίως, ενώ αποτυπώνει συγκεντρωτικά τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία.
Με μια ματιά ο χρήστης μπορεί να δει:

– Διαδραστικό χάρτη o οποίος απεικονίζει τον αριθμό κρουσμάτων ανά περιοχή και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα κρούσματα, τους θανάτους και τους νοσηλευόμενους ασθενείς ανά περιφερειακή ενότητα για την Ελλάδα και ανά χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο.
– Γράφημα για την εξέλιξη των κρουσμάτων στον χρόνο – μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε «Σύνολο Κρουσμάτων» και σε «Νέα Κρούσματα» που ανακοινώνονται ανά ημέρα.
– Γράφημα με την κατάταξη των περιφερειακών ενοτήτων της Ελλάδας και των χωρών ανά τον κόσμο, με βάση τον αριθμό κρουσμάτων, το πλήθος όσων έχουν αναρρώσει ή τον αριθμό των θανάτων.
– Info bar με τα τελευταία νέα σε τίτλους όπως αυτά δημοσιοποιούνται από τον ΕΟΔΥ καθημερινά.
– Twitter Feed με επιλογή σχετικών νέων από τους σημαντικότερους επίσημους φορείς.




Πηγή: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.