Saturday, March 28, 2020

Κοροναϊός : 95 νέα κρούσματα – Στα 1.061 τα συνολικά – 32 νεκροί


Έσπασε το φράγμα των 1000 κρουσμάτων και στη χώρα μας σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση. Τα συνολικά κρούσματα ανήλθαν στα 1061, μετά την επιβεβαίωση 95 νέων κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο. Στους 32 οι θάνατοι.
Έσπασε το φράγμα των 1000 κρουσμάτων και στη χώρα μας σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.
Στα 1061 αυξήθηκαν τα συνολικά κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μετά την επιβεβαίωση 95 νέων κρουσμάτων, όπως ανακοίνωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις του τελευταίου 24ωρου σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.



Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 32.
Από τους ασθενείς που νοσηλεύονται 69 βρίσκονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
Μέχρι στιγμής, έχουν διενεργηθεί περισσότερα από 14.363 διαγνωστικά τέστ.
Στατιστικά στοιχεία για την εξέλιξη της νόσου
Αναφέροντας κάποια στατιστικά στοιχεία για την εξέλιξη της νόσου και τα συμπτώματα στους ασθενείς ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για μέσο χρόνο πέντε ημερών μέχρι ο ασθενής να εμφανίσει δύσπνοια. Ο μέσος χρόνος που μεσολαβεί μέχρι να χρειαστεί εισαγωγή σε νοσοκομείο κυμαίνεται στις 7 ημέρες, ενώ σε περίπτωση δύσκολων περιστατικών και επιπλοκών μέχρι ο ασθενής να καταλήξει μεσολαβεί μέσος χρόνος 14 ημερών.
Σε ότι αφορά τη διάρκεια της νοσηλείας των ασθενών σύμφωνα με τα μέχρι τώρα εμπειρικά δεδομένα κυμαίνεται μεταξύ 1 και 15 ημερών.
Επίσης ο κ. Τσιόδρας γνωστοποίησε ότι εγκρίθηκε η έκδοση νέου θεραπευτικού πρωτοκόλλου.
Δείτε εδώ ζωντανά την ενημέρωση
Πηγή: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.