Saturday, April 22, 2017

Το Σιδηρόκαστρο έχει "φτερά" που το αναδεικνύουν και το ταξιδεύουν παγκοσμίως κάθε χρόνο

Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος
"Πολλά είναι τα χαμόγελα που έχουν προσφέρει, με τις εμφανίσεις τους, οι Ελληνες αθλητές στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον U15, U19 που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. 
Η ελληνική αποστολή έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής ένα μετάλλιο και οι αθλητές μας διεκδικούν ακόμη 5 θέσεις στο βάθρο!
Ολα τα αγωνίσματα στο U19 έχουν φτάσει έως τη φάση των προημιτελικών και η Ελλάδα πανηγυρίζει ήδη την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Στο μικτό διπλό έχουμε ελληνικό εμφύλιο και οι Μάριος Μπούλιος- Παντελία Μπάρτζου θα αντιμετωπίσουν τους Μιχάλη Παναγιώτου - Ελένη Μουντεβελίδου. Ο νικητής θα μπει στα ημιτελικά και θα εξασφαλίσει ένα μετάλλιο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μικρός τελικός.
Στα μικτά διπλά, επίσης, διεκδικούν μετάλλιο οι Αντρέας Μπίτνερ – Ιωάννα Καραπετρίδου, που θα αντιμετωπίσουν τους Γκριμπνάτ – Ντερινέλκο (Ισραήλ).
Στα διπλά Εφηβων ο Βαγγελης Σωτηριάδης με τον Κύπριο συμπαίκτη του Αντρέα Ιωάννου θα αγωνιστούν για το μετάλλιο απέναντι στους Γκαργκόφ – Μαρίνοφ (Βουλγαρία)
Τέλος στα διπλά Νεανίδων οι Αρτεμις Αναστασίου – Καλομοίρα Κρουστάλλη θα παίξουν κόντρα στις Κούλσκα – Παρίζ (Πολωνία) για το χάλκινο μετάλλιο. Οι Μαρία Ρούβλιου – Ελένη Μουντεβελίδου αγωνίζονται απέναντι στις Ερντέμ – Ολεζγκούλ (Τουρκία), ενώ οι Κατερίνα Παρίση – Ιωάννα Καραπετρίδου, κόντρα στις Ντούτου – Γκίνγκα (Ρουμανία - ΠΓΔΜ) θα κυνηγήσουν την είσοδο στα μετάλλια."




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.