Tuesday, April 25, 2017

Θέλει Κόμαν ο ΠΑΟΚ! [vid]

ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Prosport, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρουμάνικου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Φλορινέλ Κόμαν, για τον οποίον σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ταξιδέψει ήδη στο Βουκουρέστι, ο Λούμπος Μίχελ.
Ο παράγοντας του δικεφάλου, αναμένεται να παρακολουθήσει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Στεάουα και Βιτορούλ, προκειμένου να «τσεκάρει» τον παίκτη της ομάδας της Κονστάντσα, 
Ο 19χρονος εξτρέμ θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ρουμανίας, ενώ τη σεζόν που διανύουμε μετράει πέντε γκολ σε 22 ματς στο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε οτι τα ΜΜΕ της χώρας των παρομοιάζουν σαν τον... Νεϊμάρ της Ρουμανίας, εξηγώντας πως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά και πως είναι ταλαντούχος σαν τον Βραζιλιάνο σταρ της Μπαρτσελόνα.
Συνεχίζοντας, το ρεπορτάζ των Ρουμάνων συναδέλφων τονίζεται πως ο δικέφαλος ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Κόμαν, υποστηρίζοντας πως τον παρακολουθεί συχνά -πυκνά κατά τη κατά τη διάρκεια της. Χαρακτηριστικό είναι πως οι άνθρωποι των ασπρόμαυρων έχουν ήδη μάθει στοιχεία για το χαρακτήρα του, τους στόχους του, αλλά και την οικογένειά του.

Με τον μεγάλο Γκεόργκι Χάτζι, από τις ακαδημίες του οποίου άρχισε την ποδοσφαιρική πορεία του ο Φλορινέλ Κόμαν
%IMAGEALT
Ο Κόμαν, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του κορυφαίου Ρουμάνου όλων των εποχών Γκεόργκι Χάτζι, και από το 2014 φορά τη φανέλα της Βιτορούλ. Αρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του από πέρσι, ενώ έχει γίνει διεθνής με την Εθνική Νέων της Ρουμανίας.
Σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς η τιμή της αγοράς του κυμαίνεται γύρω στις 700.000 ευρώ.
[ Online ]

Πηγή:sentragoal.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.