Thursday, April 27, 2017

Σοφία Σακοράφα:Είμαι βέβαιη ότι η κα Λεπέν μπορεί να ευγνωμονεί για την αμέριστη βοήθεια που της προσφέρουν αυτές οι πολιτικές, στην προεκλογική της εκστρατεία

Η τοποθέτησή της Σοφίας Σακοράφα στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες κατά τη συζήτηση για τη δεύτερη αξιολόγηση.
Συζητάμε και πάλι σήμερα για το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας και την 2η αξιολόγηση που προβλέπει:
απαίτηση για θηριώδη πλεονάσματα 3,5%.
Ανάπτυξη ρυθμών Κίνας.
Περικοπές.
Περαιτέρω Μείωση Συντάξεων.
Περαιτέρω μείωση κοινωνικού κράτους.
Ιδιωτικοποιήσεις – αναγκαστικές απαλλοτριώσεις δημοσίου πλούτου και φυσικών πόρων.

Τη στιγμή που: 36% των Ελλήνων βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχιας. Και η ανεργία στους νέους πάνω από το 50%.
Απόλυτη εξαθλίωση δηλαδή.

Και σαν επιστέγασμα, προκλητική περιφρόνηση κάθε έννοιας δημοκρατίας και συνταγματικών θεσμών με την προ-νομοθέτηση μέτρων από την ελληνική βουλή.

Αυτό μας το παρουσιάζει στο κοινοβούλιο, τον υπέρτατο δημοκρατικό θεσμό της Ε.Ε. ο κύριος που θεωρεί τους μισούς ευρωπαίους πολίτες, τεμπέληδες μέθυσους και γυναικάδες, πρόεδρος, ενός άτυπου εξω- θεσμικού οργάνου.

Αυτή είναι η ποιότητα των θεσμών και το όραμα για το μέλλον που προτείνουμε στον ελληνικό λαό αλλά και στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης.

Είμαι βέβαιη ότι η κα Λεπέν μπορεί να ευγνωμονεί για την αμέριστη βοήθεια που της προσφέρουν αυτές οι πολιτικές, στην προεκλογική της εκστρατεία.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.