Monday, April 1, 2019

Με επιτυχία και ενδιαφέρον η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Το μαγικό φτερό» της Καλλιόπης Ουζούν-Ανδρέου στο Σιδηρόκαστρο


Επιτυχία σημείωσε η επίσημη παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Καλλιόπης Ουζούν-Ανδρέου «Το μαγικό φτερό» με μια κατάμεστη αίθουσα από μικρούς και μεγάλους στη Χριστιανική Εστία Σιδηροκάστρου στις 30/3/19. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης  ανέλαβε η  Δημοτική Βιβλιοθήκη Σιδηροκάστρου σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Φυλάτος» καθώς και το συντονισμό της.  Η Τίμπη ένα ιδιαίτερο σπουργιτάκι  (ηρωίδα του βιβλίου) αγαπήθηκε από όλους αποδεικνύοντας πως η διαφορετικότητα είναι αυτή που δίνει νόημα στη ζωή, η φιλία είναι πολύ σημαντική για όλους και πως το πιο βασικό είναι πως η μαγεία βρίσκεται μέσα μας αρκεί να το πιστέψουμε.  Περνά μηνύματα κατά του σχολικού εκφοβισμού (bullying) θέμα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ευχαριστώ θερμά την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σιντικής κ. Ιορδάνα Τουτζιάρη που μίλησε για το παραμύθι, τη θεατρολόγο κ. Λιάνα Ταουσιάνη για το θεατρικό που παρουσίασε με παιδιά από δημοτικά σχολεία της πόλης, τον εκδότη κ. Κωνσταντίνο Φυλάτο και τη συγγραφέα. Τον κ. Κουκουσίδη Ελευθέριο από τις Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες για την τεχνική υποστήριξη και την Κουτογλίδου Μελίνα που έδωσε χρώμα στα παιδικά προσωπάκια με το face painting που ανέλαβε. Φυσικά ευχαριστώ την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης. Προπάντων ευχαριστώ εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!
Η βιβλιοθηκονόμος
 Μαρία Ζάμπρου










No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.