Sunday, March 15, 2020

Ιωσήφ Παναγιωτίδης: ΣΙΝΤΙΚΗ ΩΡΑ 0

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Σιντική» κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδης, σχολίασε την εκλογή του νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιντικής.


«Προσπάθησα αυτές τις δύσκολες στιγμές να κάνω ότι είναι δυνατόν να βοηθήσω, τις ειλικρινείς προσπάθειες του προεδρεύοντος του ΔΣ , σε αυτό το πρωτόγνωρο ΔΣ,με αφορμή την παραίτηση της προέδρου Κας Ρόδη Σουλτάνας, δείχνοντας κατανόηση και ευχόμενος να πάνε όλα καλά. ΟΜΩΣ : Ο πρόεδρος του ΔΣ εκλέγεται συνήθως παμψηφεί ή έστω με μεγάλη πλειοψηφία και είναι συνήθως πρόσωπο κοινής αποδοχής. Στην σημερινή πρωτόγνωρη διαδικασία της τηλεφωνικής συνεδρίασης, ο προταθείς υποψήφιος απο τον δήμαρχο, για το αξίωμα του προέδρου κ. Τσίντσιος Γεώργιος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει, ούτε το 50+1 % των ψήφων ( Υπέρ: 13 - Κατά: 13). Ο πρόεδρος του ΔΣ πρέπει να είναι μία προσωπικότητα με ήθος και γνωστικό επίπεδο, μία προσωπικότητα με παιδεία, που είναι ικανός να συνθέτει και να αποπνέει τον σεβασμό του σώματος και όχι ο επι 6 χρόνια με πρωτόγονους τρόπους ταραχοποιός του ΔΣ. Θα πρέπει να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας από την διαδικασία εάν βέβαια γνωρίζει,τι αυτό σημαίνει.»



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.