Friday, December 21, 2018

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης στο Σιδηρόκαστρο 26/01/2019

Σας γνωρίζουμε ότι, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α) το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Αστυνομικών το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο Δ.Α.Κ. Σιδηροκάστρου του Δήμου Σιντικής Σερρών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Τρίτη 15/01/2019 και ώρα 12:00 συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής και αποστέλλοντας την στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης 210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο (e-mail) helathpo1990@gmail.gr

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:


• Ατομικό Ανδρών
• Ατομικό Γυναικών

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Παιδιάς και βάσει του κανονισμού διεξαγωγής εσωτερικών πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Φ.Σ.Α.
Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα και ώρα 09:00 στη γραμματεία του γηπέδου από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Α΄ γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι των τεσσάρων ή περισσότερων παικτών (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων) που θα αγωνισθούν όλοι μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι αθλητές που θα προκριθούν θα διασταυρωθούν ανάλογα με τη θέση τους στον όμιλο σε αγώνες νοκ-αουτ.

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες το Σάββατο 26/01/2019 ώρα 09:00 στις Εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Σιδηροκάστρου του Δήμου Σιντικής Σερρών.
Κάθε αθλητής-αστυνομικός θα πρέπει να προσκομίσει-υποβάλλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και την 12:00 ώρα της 15/01/2019. Την αίτηση εγγραφής μέλους μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να την αναζητήσει στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό ή ενεργό δελτίο ή κάρτα υγείας αθλητή, τα οποία να πιστοποιούν ότι είναι απολύτως υγιής.

Έχει ληφθεί μέριμνα από την μεριά μας, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, σνακ και εδέσματα χωρίς κόστος για τους αθλητές. Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του πρωταθλήματος θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αναπλ. Γεν. Γραμματέα Αρχ/κα ΤΖΑΦΟΛΙΑ Δημήτριο τηλ. επικ. 6976856942.

Τονίζεται ότι, από την διεξαγωγή αυτού, θα συγκροτηθεί ύστερα από βαθμολογία, ανάλογα με τα αποτελέσματα των συμμετεχόντων, αντιπροσωπευτική ομάδα για να εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στα μελλοντικά Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Αντιπτέρισης Αστυνομικών, έχοντας ως κύριο μέλημα την επάξια εκπροσώπηση της Χώρας, του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.