Sunday, December 30, 2018

Επιστρέφει στην Εθνική Αργεντινής ο Μέσι


Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος να ξαναφορέσει την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής
Έτοιμος να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής είναι ο Λιονέλ Μέσι και μάλιστα όλα δείχνουν ότι ο 31χρονος διεθνής μέσος θα είναι στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, στο Κόπα Αμέρικα που θα γίνει το καλοκαίρι στην Βραζιλία.


Ο Μέσι δέχθηκε ξανά σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Ρωσίας το περασμένο καλοκαίρι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν θα αγωνίζονταν ξανά στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.
Αυτό όμως δεν φαίνεται να ισχύει και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπα αποκάλυψε ότι συζήτησε με τον Μέσι στο περιθώριο του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες ο οποίος έγινε στην Μαδρίτη.
«Ο Λέο δεν έφυγε ποτέ από την Εθνική ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψει όταν θα κληθεί ξανά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάπια.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.