Friday, December 21, 2018

WIN: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ GREEK EXPORTS AWARDS

Το βραβείο απονεμήθηκε στη WIN ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στα πλαίσια των Greek Exports Awards 2018, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Το βραβείο της καλύτερης ελληνικής συμβουλευτικής εταιρείας για την προώθηση των εξαγωγών απονεμήθηκε στη WIN ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στο πλαίσιο των Greek Exports Awards.


Τα Greek Exports Awards 2018 διοργανώθηκαν από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με το επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών λαμβάνει χώρα από τους επικεφαλής διπλωμάτες και τους εμπορικούς ακολούθους σε πάνω από 60 ελληνικές πρεσβείες ανα τον κόσμο, αλλά και από εμπορικές επιχειρήσεις του εξωτερικού. Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 4.000 ψήφοι.

Σε μία χρονιά που οι ελληνικές εξαγωγές οδεύουν προς ένα νέο ιστορικό ρεκόρ, οι διακρίσεις αυτές επιβράβευσαν την Αριστεία στον τομέα των εξαγωγών (αγαθών και υπηρεσιών) του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, που καταφέρνει και βρίσκει δημιουργικές διεξόδους, παρά τις αντιξοότητες.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Αλέξανδρος Αραμπατζής, ο οποίος δήλωσε: «Για δεύτερη χρονιά οι έλληνες διπλωμάτες και ο επιχειρηματικός κόσμος μας τιμά και μας επιβραβεύει. Η διάκριση αυτή είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών της WIN η οποία τα τελευταία χρόνια εξασφαλίζει χρηματοδότηση και συμβουλεύει κορυφαίες ελληνικές και ξένες εταιρείες, όλων των κλάδων, στην ενίσχυση των εξαγωγών τους και στο άνοιγμα νέων αγορών σε παγκόσμια κλίμακα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στη WΙΝ γιατί ξέρουμε ότι αναγνωρίζεται η συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε διεθνές επίπεδο. Αφιερώνω το βραβείο αυτό στους συνεργάτες μου που με γνώση, όραμα, μεράκι και ακατάβλητη ενέργεια καταφέρνουν και τοποθετούν ελληνικά προϊόντα στις πιο μακρινές αγορές του κόσμου, ανοίγοντας δρόμους εξωστρέφειας σε δεκάδες επιχειρήσεις».

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Δημήτρης Χαλεπίδης, Πρόεδρος ΕΝΔΥ ΟΕΥ, Σύμβουλος ΟΕΥ Α’, Διευθυντής Β1 Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος ανέφερε στην ομιλία του ότι στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οι εξαγωγές αποτελούν μονόδρομο. Αναφέρθηκε επίσης στους άξονες πολιτικής του Υπουργείου Εξωτερικών, προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης ευνοϊκού περιβάλλοντος για τους εξαγωγείς και την επέκταση συμφωνιών σε νέες αγορές, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα. Όπως επεσήμανε, σήμερα λειτουργούν 59 γραφεία ΟΕΥ σε 50 χώρες, μέσω των οποίων καλύπτεται το 90% των ελληνικών εξαγωγών.

Πηγή: voria.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.