Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου στην Ένωση Μύλων, Υδροτριβών και Ιχθυοτροφειών της τοπικής κοινότητας Πλανητέρου Καλαβρύτων


Η βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου μαζί με τον πρόεδρο του Πλανητέρου κ. Παπαιωάννου και τον πρόεδρο της διαχειριστικής επιτροπής της ένωσης κ. Μητσόπουλο, επισκέφθηκαν, χθες Πέμπτη 27.12, την υπέροχη έκταση της Ένωσης Μύλων, Υδροτριβών και Ιχθυοτροφειών της Κοινότητας Πλανητέρου Καλαβρύτων. Η Ένωση ιδρύθηκε το 1860 και από αυτήν έζησε ένα χωριό και μία ευρύτερη περιοχή.


Η βουλευτής έπειτα από την περιήγησή της στην έκταση της ένωσης δήλωσε: «Σήμερα βρεθήκαμε για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου η Ένωση να παραμείνει στα χέρια της κοινότητας και των ανθρώπων της. Αν θέλουν κεντρική και τοπικές εξουσίες, να μείνει ο κόσμος στην ύπαιθρο για να έχουμε πράγματι μία βιώσιμη ανάπτυξη, "τα ανθρώπων έργα σε αρμονία με τη φύση" πρέπει να παραμείνουν ζωντανά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.