Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

ΕΕΣΠ: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις


Tην Παραμονή των Χριστουγέννων οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών ψυχαγώγησαν μικρούς και μεγάλους και έδωσαν έναν χαρούμενο εορταστικό τόνο στην πόλη μας.
Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο η παράσταση του Ταχυδακτυλουργού μας ενθουσίασε, οι μικροί μας φίλοι πήραν μπαλόνια από τον Άγιο Βασίλη και την βοηθό του, και όλοι κεράστηκαν με τα παραδοσιακά γλύκα και ποτά προσφορά των καταστημάτων Caravel, Εντελβάϊς, Κούλου και ποτοποιίας Vantana.
H εκδήλωση έκλεισε με την εξαιρετική Χορωδία «Ροές» που μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα με παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 27/12/18  στις 6:00μμ μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων με την Χορωδία και Ορχήστρα “Belle Époque” του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου υπό την διεύθυνση του μαέστρου κου Σακοράφα.
Την Παρασκευή 28/12/18 ο Σύλλογος θα παραθέσει γεύμα αγάπης στα παιδιά του Ιδρύματος «Φιλοξενία» και το Σάββατο & Κυριακή 29&30/12 θα συνεχιστεί το παιδικό πάρτι στην Πλατεία Γεωργίου.

Οι εκδηλώσεις του ΕΕΣΠ υποστηρίζονται από το Επιμελητήριο Αχαϊας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.