Tuesday, April 2, 2019

Πανσερραϊκός Κρι Κρι: «Αγωνίστηκαν» σαν γνήσια «λιοντάρια



Παιδικό Ημιτελική Φάση:
Αριστοτέλειο / Πανσερραϊκός Κρι Κρι- Αρίων Ξάνθης: 63-66

           Οι αθλητές του Αριστοτελείου / Πανσερραϊκού Κρι Κρι πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στη τελική φάση του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αφού η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης ανέκοψε την πορεία τους στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο κλειστό Γεωργιανής, με σκορ 63-66.


           Αναφορικά με το παιχνίδι, τα «λιοντάρια» μπήκαν νευρικά στο παρκέ, μη μπορώντας να διαχειριστούν το άγχος τους, γεγονός που έβαλε σε θέση «οδηγού» την ομάδα του Αρίωνα, με το σκορ της α’ περιόδου να «κλείνει» με 15-22.
Στο 2ο δεκάλεπτο, οι παίδες του Αριστοτελείου/Πανσερραϊκού Κρι Κρι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι βελτιώνοντας τα ποσοστά τους σε επίθεση και άμυνα, με το ημίχρονο να «κλείνει» με 2 πόντους διαφορά (36-38).

           Στην επανάληψη, το άγχος και οι κακές επιλογές και των δύο ομάδων είχαν σαν αποτέλεσμα το σκορ και το θέαμα να είναι λιγοστό για τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Γεωργιανής ( 9-10 το επιμέρους σκορ ). Στο 30’ το σκορ διαμορφώθηκε στο 45-48 καταδεικνύοντας ότι θα ακολουθούσε «σκληρή» μάχη για την πρόκριση στον τελικό.
         Το 4ο δεκάλεπτο έκρυβε τρομερές συγκινήσεις και αρκετές εναλλαγές στο σκορ και στα συναισθήματα. Όλα κρίθηκαν κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό, όταν τα «λιοντάρια» προηγούνταν με 1 πόντο διαφορά (63-62). Στην εξέλιξη του παιχνιδιού η ομάδα του Αρίωνα ισοφάρισε σε 63-63 με μία εύστοχη ελεύθερη βολή και ακολούθησαν 23 «δραματικά» δευτερόλεπτα! Μετά την επαναφορά της μπάλας για τα «λιοντάρια», οι διαιτητές υπέδειξαν παράβαση βημάτων με την κατοχή να περνάει στην ομάδα της Ξάνθης για επίθεση 14’’. Η ομάδα μας παίζοντας καλή άμυνα, «έκλεισε» τα «ατού» των αντιπάλων, με τη μπάλα να καταλήγει στον center του Αρίωνα, ο οποίος με εύστοχο τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με σκορ 63-66, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό, αφού ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι αστόχησε σε μακρινό τρίποντο με το άκουσμα της κόρνας της γραμματείας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-22, 36-38, 45-48, 63-66
Πανσερραϊκός Κρι-Κρι / Αριστοτέλειο ( Αλεξανδρής – Ιωσηφίδης): Δρουμαλιάς, Μελαδιανός, Λάτσιος, Παυλίδης, Κολοβής, Καντάς, Δάρατζης, Ξακουστός, Ράγιας, Ιωαννίδης, Φραγκάκης, Βασιλείου.
Αξιοσημείωτα:
  • Αστέρας Καβάλας και Αρίωνας Ξάνθης θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος παίδων
  • Στον 1ο χρονικά ημιτελικό η ομάδα του Σερραίου Στάθη Καμαράκη επιβλήθηκε του Λεύκιππου Ξάνθης με σκορ 64-51.
  • «Στολίδι» το γήπεδο της Γεωργιανής που φιλοξένησε τους δύο ημιτελικούς
  • Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις προσπάθειες των 4 ομάδων για την πρόκριση στον τελικό
  • Καλή επιτυχία στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο!






No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.