Monday, August 20, 2018

Πέταξε για Λισαβόνα η αποστολή του ΠΑΟΚ


Χωρίς τον τραυματία Ελ Καντουρί και τον Βέρνμπλουμ ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για τη Λισαβόνα
Αναχώρησε για τη Λισαβόνα η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης  των play off κόντρα στη Μπενφίκα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Εκτός έμεινε και το τελευταίο απόκτημα του «Δικέφαλου» Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος  ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.



Να υπενθυμίσουμε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείτε από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Μαλεζά, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.







ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.