Sunday, August 26, 2018

Καραπαπάς για το «πέναλτι» του ΠΑΟΚ: «Καλή χρονιά» [εικόνα]


Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0, χάρη στο πέναλτι – δώρο που έδωσε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στη βουτιά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπροστά στον πορτιέρο των Αρκάδων, Νίκο Παπαδόπουλο.


Ένα πέναλτι που προκάλεσε την οργή των παικτών του Αστέρα, αλλά και του προπονητή της ομάδας από την Πελοπόννησο, Σάββα Παντελίδη. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολίασε το πέναλτι και ο Κώστας Καραπαπάς, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να γράφει κατά τη διάρκεια του αγώνα στα social media: «Καλή Χρονιά».
Ο Καραπαπάς σχολίασε με καυστικό τρόπο το πέναλτι – φάντασμα που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με το οποίο οι Ασπρόμαυροι κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης και να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Οπως είναι λογικό, η απόφαση του Κουτσιαύτη προκάλεσε την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης, αλλά και των ανθρώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
H… εξυγίανση άρχισε με το «καλημέρα» το έργο της στο νέο πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ: in.gr


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.